Iubitul Brigittei Năstase, despre conflictele iubitei sale în Ferma

Iubitul Brigittei Năstase, despre conflictele iubitei sale în Ferma

Corneliu Oană, iubitul Brigttei Năstase, a fost invitat în platoul "La Măruță" și i-a luat apărarea iubitei sale cu privire la acuzațiile care au apărut împotriva Brigittei. 

Corneliu Oană a dezvăluit, în direct pentru emisiunea "La Măruță", că Brigitte este percepută într-un mod greșit de către lume.

"Este același om pe care îl cunosc. Foarte multă lume o privește că pe o persoană conflictuală, dar nu este așa, ea doar se apară. Este o persoană care se gândește în avans și la ziua de mâine."

De asemenea, afaceristul a comentat și momentul în care Brigitte s-a destăinuit în "Ferma" și a început să povestească de fosta sa relație cu Ilie Năstase. 

"Este ceva normal să vorbească de fostul soț, după 8 ani de relație. Trecutul este trecut. Lumea a interpretat greșit, eu o cunosc și nu este așa." , a spus Corneliu.

Întrebat de Cătălin Măruță despre o eventulă apropiere cu unul dintre concurenți, Corneliu a comentat. "Dacă sunt apropieri înseamnă că nu a fost ceva între noi. Este normal pentru că în condiții de stres se creează relații, dar nu de durata. M-ar deranja normal dacă s-ar întemeia o relație. Sunt gelos de fel, și ea este la fel." , a spus iubitul Brigittei.



Sursa foto - Instagram

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni