• PRO TV
  • Iubita și fiica lui Cristian Manea, suportere pe stadion. Imaginea adorabilă cu micuța Victoria i-a cucerit pe fani

Iubita și fiica lui Cristian Manea, suportere pe stadion. Imaginea adorabilă cu micuța Victoria i-a cucerit pe fani

Iubita și fiica lui Cristian Manea, suportere pe stadion. Imaginea adorabilă cu micuța Victoria i-a cucerit pe fani

Fotbalistul Cristian Manea a avut parte de o bucurie imensă, în timpul meciului de miercuri cu FCSB. Cele mai dragi ființe din viața sa i-au fost alături pe stadion. Partenera de viață, Irina Deaconescu, și fiica Victoria, în vârstă de șapte luni, i-au purtat noroc fudașului dreapta de la CFR Cluj.

Cristian Manea s-a bucurat aseară de victorie, alături de echipa sa, care a câștigat al șaptelea trofeu de campioană din istoria clubului. La finalul meciului, fotbalistul s-a fotografiat pe stadion împreună cu familia sa, iar seria de imagini a adunat peste 100.000 de like-uri pe contul de Instagram al Irinei. 



Micuța Victoria a purtat un tricou asemănător cu al tatălui ei și o pereche de pantalonași sport, încât fanii le-au răspuns părinților cu sute de mesaje de apreciere: ”Sunteți superbi!”, ”M-am topit!”, ” O familie minunată”, ”Atât de drăguți”.


Irina Deaconescu este o cunoscută vloggeriță, care are peste 600.000 de abonați pe canalul de YouTube și peste 1 milion de urmăritori pe Instagram. În postările sale, ea vorbește despre diverse întâmplări din viața de familie, încercând să le prezinte într-o manieră amuzantă. 


Sursă foto: Instagram/ irinassw

Vezi și: Miliția modei by Costi Diță - „Doamna Beyonce are flăcări pe piept”


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni