• Emisiuni
  • La Măruță
  • Ismail Kesu, cântărețul-acrobat de la Cântă acum cu mine, "Am fost copleșit de emoții la a doua piesă!"

Ismail Kesu, cântărețul-acrobat de la Cântă acum cu mine, "Am fost copleșit de emoții la a doua piesă!"

Ismail Kesu, cântărețul-acrobat de la Cântă acum cu mine, "Am fost copleșit de emoții la a doua piesă!"

Cântă acum cu mine este pe 31 martie, la PRO TV

Ismail Kesu, fostul concurent de la Ninja Warrior și Cântă acum cu mine a fost invitat în platoul La Măruță și a povestit despre exeperiența din show-ul Cântă acum cu mine și despre activitățile pe care le are în afara scenei muzicale.

"Începusem bine prima parte, dar în a doua parte am fost copleșit de emoții. Într-adevăr am ales prost piesa, dar nu avem ce face. Nu putem da timpul înapoi, trebuie să mergem înainte!" , mărturisit Kesu.

Ismail Kesu (22 de ani) a mărturisit că în trecut a fost selecționat ca și acrobat la circ. Acum, Ismail Kesu este antrenor pentru copii la o școală de parkour.

"Avem un grup de oameni foarte tineri cu energie plăcută. Le-am explicat niște chestii de bază...nu i-am luat cu anumite mișcări nebunești. Le-am recomandat să se inspire de pe YouTube, iar dacă vin cu idei îi ascult cu plăcere." , a spus Ismail Kesu.

Duminica trecută, Ismail Kesu a ridicat în picioare 93 de specialiști muzicali, iar la baraj a doua piesă a sa nu a fost prea convigătoare. Doar 3 din cei100 s-au ridicat în picioare.

 
 
 
 

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni