• PRO TV
  • Ionut Iftimoaie, Crina Matei, Simona Dichiseanu si Matteo au fost la "Serviti, va rog!"

Ionut Iftimoaie, Crina Matei, Simona Dichiseanu si Matteo au fost la "Serviti, va rog!"

Ionut Iftimoaie, Crina Matei, Simona Dichiseanu si Matteo au fost la "Serviti, va rog!"

Nea Marin a continuat sa puna vedetele pe jar la Pro Tv! Pe 13 si 14 august, de la 20:30, ”Serviti, va rog!” i-a adus in Delta pe Ionut Iftimoaie, Simona Dichiseanu, Matteo si Crina Matei. Cei patru s-au intrecut in treburi gospodaresti au fost supusi celor mai dificile probe din pensiune, au gatit, au prins peste, au facut curatenie, au asigurat distractia si, mai ales, au incercat sa-i faca pe cei cazati acolo sa se simta perfect!

Sub atenta indrumare a lui Nea Marin, care nu le-a dat pace nici o secunda, cele patru vedete au incercat sa isi indeplineasca toate cererile fara sa isi arate oboseala si au avut parte de peripetii pe care nu le vor putea uita prea curand.

Simona Dichiseanu s-a confruntat cu ore intregi de gatit, astfel ca a fost prizoniera... aragazului. Ca aproape toate fetele care au venit in Delta, si pentru ea si Crina Matei mersul cu barca s-a dovedit a fi un real chin: cele doua au aratat ca habar nu au sa conduca o barca si se vor impotmoli prin salcii.

Spre deosebire de fete, care s-au relaxat la pescuit desi nu au prins nimic, pentru Ionut Iftimoaie si Matteo pescuitul a fost partea cea mai aventuroasa. Cei doi au fost supusi la chinuri groaznice atunci cand au fost nevoiti sa prinda raci folosind drept momeala o piele de oaie putrezita.

Matteo si Ionut au observat cu stupoare ca, pe langa mirosul ingrozitor, pielea este si plina de viermi, o priveliste care cu siguranta ii va bantui mult timp de acum inainte. Colac peste pupaza, cu toate eforturile lor, nici un rac nu s-a lasat prins!

Tensiunea nu a lipsit nici ea printre atatea sarcini dificile de indeplinit. Sub povara unor saci foarte grei pe care trebuia sa ii care, Matteo s-a infuriat atunci cand Nea Marin nu a mai avut rabdare sa-i explice unde sa ii duca. Cei doi s-au ciondanit, dar au promis ca se vor impaca a doua zi. In schimb, Matteo a fost febletea copiilor de la pensiune, care l-au indragit imediat: l-au poreclit ”Printesa Mattina” si l-au intrebat daca se va casatori cu Hannah Montana.

Click AICI pentru a vedea integral editia din 13 august!


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni