Ionuț Ciocia, alias "Brânzoi", povești din culisele serialului Las Fierbinți. "Pe la filmări ne strigăm cum ne nimerim!"

18 Aprilie 2019, 16:12


	Ionuț Ciocia, alias "Brânzoi", povești din culisele serialului Las Fierbinți. "Pe la filmări ne strigăm cum ne nimerim!"
Autor: Redactia

Ionuț Ciocia, Brânzoi din Las Fierbinți a acceptat invitația echipei La Măruță și a povestit despre cum va petrece sărbătorile pascale, dar și ce se mai întâmplă prin culisele serialului "Las Fierbinți".

Ionut Ciocia a vorbit despre cum va petrece Paștele și sarcinile pe care le are atunci când este vorba de treburile gospodărești. 

"O să fac sarbătorile cu familia. Mă ocup de prepararea cozonacilor și de vopsirea ouălelor. De obicei, mă ocup cu friptura de miel, dar anu trecut nu prea s-a mâncat.", povestește Brânzoi.

De asemenea, actorul din serialul "Las Fierbinți" a povestit și despre cum decurg filmările, dar și ce porecle avea în copilărie.

"Filmăm, filmăm, ne și distrăm uneori. Suntem ca o familie, mai avem un pic și facem 8 ani. Pe platou ne strigăm cu ce nimerim. La școală mai aveam câteva porecle, mi se zicea Papagalul, iar când jucăm fotbal mi se spunea Rambo." , a spus Ionuț Ciocia.

 
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies