• PRO TV
  • Ionita din Clejani, de la CAP la Opera din Paris. Vorbeste franceza mai bine decat multi politicieni: VIDEO

Ionita din Clejani, de la CAP la Opera din Paris. Vorbeste franceza mai bine decat multi politicieni: VIDEO

Ionita din Clejani, de la CAP la Opera din Paris. Vorbeste franceza mai bine decat multi politicieni: VIDEO

Ionita Manole sau Ionita din Clejani, cum este cunoscut, a fost casier la CAP. Mai mult i-a placut, insa, acordeonul si asa a ajuns la Opera din Paris si tocmai la Hollywood.

Invitat la "Happy Hour", Ionita din Clejani a demonstrat cat de bine poate sa vorbeasca limba franceza, intr-un dialog cu Iya Traore, supranumit "fotbalistul zburator", care a venit in emisiune sa faca show de Cartea Recordurilor cu mingea.



"Primarul din Clejani mi-a dat un apartament, dar n-aveam nimic de pus in el. Am luat si noi un pat de la soacra-mea, un resou de nu mai stiu unde... De acolo am plecat, de la zero, noi n-am fost oameni bogati. Am fost saraci, dar am avut de lucru. Cantam amandoi pe vremea aia la nunti, la petreceri, faceam bani, aveam si serviciu, aveam si masina, o Dacie. Si daca Viorica nu stia sa gateasca mancam la restaurant. Dar cel mai apropiat era la Bolintin, la 25 de km de Clejani", povestea Ionita intr-un interviu.

"Am plecat de la Clejani, unde nu aveam nimic, cantam la nunti prin zona, ca intr-un traseu al vietii, de 10-15 ani, sa ajung sa stau la masa cu celebritati. N-am crezut niciodata ca o sa ajung acasa la Johnny Depp, la Hollywood. Pe Sunset Bulevard, am cantat in clubul lui, Viper Room, dupa care, daca nu erau concerte in ziua respectiva, mergeam la el acasa, unde se facea gratar. Avea piscina incalzita, o gradina cu toate plantele exotice din lume, de fapt, casa lui era un castel frantuzesc, cu un podet pe sub trecea un rau. Zilnic la poarta lui erau 50-60 de oameni care-l asteptau sa ia un autograf. In Paris, cand l-am cunoscut pe Johnny Depp, m-am intrebat cat de mare ar putea fi el in America. Mai tarziu, cand am fost acolo, la el acasa, am inteles. Si, in cele zece zile cat am facut filmarile in Franta pentru "Omul care plange" (n.n. "The man who cried", in distributie avandu-i si pe Cate Blanchett, Christina Ricci, John Turturro), in care noi eram familia lui Johnny Depp, a existat o scena, in ploaie. Atunci mi s-a stricat acordeonul. La o luna de zile, cand am fost invitati la el, reparatia nu se terminase si atunci am plecat si eu un acordeon pe care-l aveam pe-acasa. Nu eram prea fericit, pentru ca nu era ce trebuie. El m-a vazut si m-a intrebat ce s-a intamplat, i-am zis ca acordeonul meu s-a stricat la scena aia din ploaie. Urma ziua mea, 15 noiembrie. M-a intrebat ce acordeon aveam si a facut comanda in Germania. Omul asta mi-a facut cadou un acordeon cu care ma mandresc. Cum ma mandresc si cu ghetele de la Yoji Yamamoto", mai spunea el.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni