• PRO TV
  • Interviu Exclusiv: Andra isi aniverseaza ziua de nastere. Ce isi doreste artista sa primeasca in dar

Interviu Exclusiv: Andra isi aniverseaza ziua de nastere. Ce isi doreste artista sa primeasca in dar

Interviu Exclusiv: Andra isi aniverseaza ziua de nastere. Ce isi doreste artista sa primeasca in dar

Andra este intotdeauna o aparitie fresh si cool, iar acest lucru se datoreaza si atitudinii artistei, care este mereu pozitiva si cu zambetul pe buze. 

Andra si-a inceput cariera in muzica de cand era copil si este una dintre cele mai iubite artiste din Romania. A lansat de-a lungul timpului sute de melodii, iar cele mai multe dintre ele au devenit hit-uri in timp record, au avut milioane de vizualizari si au ocupat primul loc in topurile muzicale. 

Artista este extrem de apropiata de fanii sai, pe care ii surprinde in permanenta cu colaborari de exceptie si piese in care acestia se regasesc, iar relatia pe care o are cu copiii este una speciala.

In 2016, Andra a primit numeroase premii pentru succesul din cariera artistica si chiar si-a doborat propriul record la vizualizari pe Youtube. Clipul "Iubirea Schimba Tot" a fost vizionat de peste un milion de ori in mai putin de 24 de ore, iar "Without You", urmatorul ei single, a dublat numarul si niciun alt artist nu a mai reusit sa egaleze succesul avut la lansare. 


Pe 23 august, Andra implineste 31 de ani. Cu aceasta ocazie deosebita, vedeta ne-a acordat un interviu in care ne-a dezvaluit unde isi petrece ziua de nastere, dar si ce surprize le mai pregateste fanilor in urmatoarea perioada.

- Unde vei fi de ziua ta si pe cine vei avea alaturi?

- De ziua mea voi fi cu sotul meu si cu fratii mei la Budapesta la concertul lui Robbie Williams, unul dintre artistii mei preferati. Ei au planuit aceasta escapada pentru mine si cand am aflat am sarit in sus de bucurie! 

- Ce iti doresti sa primesti de ziua ta?

- De ziua mea imi doresc cat mai multe experiente frumoase, vacante in locuri pe care nu le-am mai vizitat, concerte de neuitat, fie ca sunt pe scena sau in public, haha!, cine lungi alaturi de prieteni, plimbari in parc cu copiii… Cred ca imi doresc timp, cat mai mult timp, ceea ce cred ca numai singura pot sa imi daruiesc! 

 - Uitandu-te acum in trecut, care sunt lucrurile de care iti aduci aminte cu cel mai mare drag?

- E greu sa aleg doar cateva, am amintiri frumoase alaturi de fratii mei, eram cam neastamparata! Sunt cea mai mica, dar nu cea mai ascultatoare, serios! Mi se face pielea de gaina cand ma gandesc la primele mele concerte sau la primele aparitii TV. Nu aveam habar cum sa ma port, aveam emotii mari! Imi amintesc primele intalniri cu Catalin, stangacia noastra in timp ce deveneam mai apropiati, nunta noastra si momentele in care am aflat ca vom fi parinti. Sper sa mai adun multe astfel de momente speciale in anii care urmeaza! 

 - Care este porecla ta?

 - Nu am o porecla. Catalin ma alinta Bumbu, dar in rest lumea imi spune Andra. 

 - Ce nu ai face niciodata ca sa ramai pe placul publicului?

 - Nu as face nimic din ce nu mi se potriveste, ce nu simt ca e pentru mine. 

 - Cum te striga cei doi copii ai tai?

 - Mama. Deseori chiar mama-mama-mama-mama-mama… pana raspund! 

 - Numeste cinci lucruri care fac o casnicie sa fie durabila.

- Iubirea, sinceritatea, comunicarea si umorul. Sunt patru, nu cinci, dar cred ca astea conteaza cel mai mult.



 - Ce iti place cel mai mult la proiectele tv in care esti implicata?

 - Ca rad mult la filmari si cunosc mereu oameni speciali. 

 - Cine este Andra dincolo de micul ecran?

 - Andra pe care o vedeti si pe micul ecran. Nu cred ca ma transform cand cobor de pe scena sau ies din platou. 

 - Daca ai putea schimba ceva din trecut, care ar fi acel lucru?

 - Absolut nimic. Nici macar tinute sau coafuri neinspirate , la vremea aia aveau farmecul lor. 

- Cum reusesti sa lansezi hit dupa hit si sa fii mereu pe primele locuri in topurile muzicale?

- Imi ascult inima cand aleg piesele. 

- Care este povestea din spatele videoclipului pentru piesa "Mi-ai luat mintile"?

- Am filmat la mare, unde ma aflam cu familia pentru cateva zile. Ca sa prindem rasaritul, ne-am trezit la ora 3:00, iar regizorul, Alex Ceausu, nu a dormit deloc. Am filmat pe plaja si la o piscina, cu un grup de dansatori, a fost foarte distractiv sa dansam si sa ne stropim, chiar daca make-up artistul era cu inima cat un purice cand vedea ca ajunge apa pe fata mea! Unul dintre dansatori a cazut in apa imbracat inainte sa filmam si avea telefonul in buzunar. L-a tinut intr-o punga de orez dupa aceea, ca sa absoarba apa. Sper ca a mai functionat dupa aceea… 

- Ce surprize le mai pregatesti fanilor tai in perioada urmatoare? 

- Deocamdata ma bucur de ascensiunea piesei “Mi-ai luat mintile”, am concerte si filmari pentru Vocea Romaniei Junior. In toamna voi lansa un nou videoclip pentru care am filmat deja, dar post-productia este foarte complexa si dureaza cateva luni. Sper sa le placa mult fanilor mei. Mai pregatesc si doua concerte mari, dar despre ele povestesc mai multe mai tarziu. Fiti cu ochii pe andraonline.ro pentru stiri! 


 


- Ai o relatie apropiata cu fanii tai?

Da, adica am un fanclub foarte activ, fanii vin la aproape toate concertele mele, peste tot in tara. Pe Facebook, Instagram si mai nou pe Musical.ly ne intalnim des, imi place mult sa ascult parerile lor despre muzica mea.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni