• PRO TV
  • INTERVIU Costi Diță, despre noul sezon Pe Bune?!: "Când am văzut promo-ul, am reacționat ca un fan"

INTERVIU Costi Diță, despre noul sezon Pe Bune?!: "Când am văzut promo-ul, am reacționat ca un fan"

INTERVIU Costi Diță, despre noul sezon Pe Bune?!: "Când am văzut promo-ul, am reacționat ca un fan"

În seara aceasta, de la ora 22:30, începe noul sezon al celui mai tare quiz-show, Pe Bune?!. Mihai Bobonete, Costi Diță și Cosmin Natanticu au pregătit niște ediții pe cinste, cu invitați pe măsură.

Pentru că mai este puțin până când începe prima ediție, Costi Diță ne-a oferit un interviu în care ne-a dezvăluit mai multe secrete din culisele emisiunii și detalii despre noul sezon. 

Cum ai descrie noul sezon “Pe Bune?!”?

"Un sezon foarte bun. Când am văzut promo-ul, am reacționat ca un fan: „Pe Bune?! începe!!” și văzând imaginile din promo mi-am dat seama că spun tot. O să fie un sezon cu invitați foarte mișto plus chimia asta dintre mine, Bobo și Cosmin care functionează pentru că suntem prieteni.

Nu a fost niciun sezon până acum care să mă facă că spun că nu m-a surprins, nu există. Dacă vreți bună dispoziție după o zi lungă haideți alături de noi să călătorim împreună prin tot felul de subiecte demente."

Ce îți place cel mai mult la acest show?

"Îmi place echipa, sunt oameni fani și lucrez cu Bobo și Cosmin, iar noi suntem prieteni, nu doar colegi. Și îmi place formatul pentru că este o emisiune din care poți să afli ceva care să-ți schimbe viziunea, felul în care vezi lumea. Cum am mai spus, eu aveam o părăre foarte bună despre delfini, îi vedeam adorabili, nu-mi imaginam niciodată că sunt atât de perverși și că au un comportament deviant, din punctul meu de vedere.

Dacă ar fi să spun ce mi se pare foarte fain, dincolo că te întâlnești cu oameni apropiați, sunt rubricile și acolo... Dumnezeu cu mila. Poți să afli ceva și poți să nu crezi.. și noi spunem adesea: „Pe Bune?!, nu are cum!” Pleci acasă și citești despre subiectul respectiv. Ne dăm cu părerea și se nasc toate poveștile demente, acolo, live – îmi place partea asta de necunoscut și cred că asta atrage publicul. Te așezi seara liniștit în pat și afli că nu știi foarte multe despre lumea din jur
."

Cum sunt invitații din acest sezon? 

"Mult mai relaxați și dispuși să vină să râdă alături de noi. Și mi-am dat seama că asta se întâmplă de la un sezon la sezon. Ne-am distrat foarte tare și vreau să văd emisiunea." 

Care a fost cea mai amuzantă curiozitate pe care ai aflat-o din întrebările de la „Pe bune?!”?

"Sunt foarte multe. E genul de show unde nu poți menționa ceva singular. Sunt multe rău. De exemplu, eu mă feresc de subiectele cu Japonia pentru că știu că e demență acolo, sunt atât de diferite culturile, au un alt fel de a funcționa. Mă feresesc de aceste întrebări pentru că mi-e frică că o să greșesc. De ce? Pentru că o să vină cu ceva demență, iar eu cum stau bine cu imaginația, mă duc în bălării și mă încurc în poveștile din capul meu. La un moment dat mi se pare că totul poate să fie logic. Sezonul ăsta se întâmplă de foarte multe ori să ajungă aceste întrebări cu Japonia la mine, deși am încercat, cu strategii, să le evit cumva... 

Am râs foarte mult când am aflat că delfinii se adună într-un grup de 4,5,6 masculi, iau nu știu ce plantă care e halucinogenă și o mănâncă. Se droghează în grup, în ocean. Și asta e doar una. Sunt multe și în toate direcțiile."

Cum l-ai descriere pe Cosmin Natanticu, “rivalul” tău din acest show?

"De când am început să facem acest show am rezonat foarte bine cu el. Noi eram oricum prieteni, dar nu ajunsesem să lucrăm împreună. Și îmi place mult să lucrez cu el, chiar dacă e „rivalul”. Nici nu pot să-l numesc așa. În sezonul acesta chiar încercăm să ne ajutăm pentru că întrebările sunt prea demente și e foarte greu să ne dăm seama care sunt răspunsurile corecte.

Cum să-l descriu? Este plin de viață, energic, întodeauna vine cu replici care stârnesc râsul și colaborăm foarte bine. Așa „rival” să tot ai. În zilele mai puțin bune/inspirate îmi iau energia asta de la el și cred (sper) că și el face la fel . De multe ori îmi vine să-l ajut, deși suntem în echipe diferite.

Ce mă enervează la el este că de foarte multe ori merge în zona de siguranță. Când ajungem la întrebarea de final eu, de multe ori, merg all in, iar el merge safe. Eu pun toată suma, dar el mai păstrează un pic, iar în situațiile în care greșim amândoi, el câștigă cu o sumă din asta de te doare capul. Uneori a câștigat și cu un leu. E mai cumpătat din punctul ăsta de vedere."

De ce ar trebui să urmărească oamenii “Pe bune?!”? Ce le promiteți în acest sezon?

"Ce pot să le promit este că o să râdă. Echipa Pe Bune?!, eu , Cosmin, Bobo am încercat să obținem efectul ăsta. E o încheiere minunată a unei zilei. 

După o zi grea, în care fiecare aleargă cu treabă, vrei să uiți de tot greul, iar emisiunea vine la fix. Dacă vrei seara să râzi cu noi, să afli tot felul de lucruri, atunci urmărește Pe Bune?!."

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni