INTERVIU Cătălina Grama (Jojo): ”Cred că mai am și acum o căciulă cu sigla PRO TV”

INTERVIU Cătălina Grama (Jojo): ”Cred că mai am și acum o căciulă cu sigla PRO TV”

La 25 de ani de PRO TV, Jojo își aduce aminte de parcursul ei în acest post de televiziune, de începuturi și ceea ce a însemnat PRO pentru ea. 

Care este prima ta amintire despre PRO TV? 

Îmi amintesc că aveam 15 ani atunci când am luat primul casting, prima probă pentru PRO TV. Trebuia să prezint împreună cu Bianca Ioniță o emisiune pentru adolescenți. Până la urmă, proiectul nu s-a mai făcut, însă am avut ocazia să pătrund pentru prima oară în universul PRO. Cred că mai am și acum o căciulă cu sigla PRO TV de la ziua PRO. Pro TV era altfel. Era o nouă cale, o televiziune modernă, îndrăzneață. Îți doreai să ajungi să lucrezi acolo.

Am pus într-un singur loc 25 de ani de istorie PRO TV. Tu alegi anul și trăiești amintirea https://25deani.protv.ro/. 

Privind în urma, ce crezi că a însemnat PRO TV pentru români, pentru România? 

PRO TV a însemnat încă de la început o altă cale. O televiziune care, prin intermediul producțiilor ei, a deschis altfel mințile și inimile românilor. Toți oamenii care au apărut încă de la începuturile lui pe micul ecran au devenit în timp figuri emblematice. 

În ce punct al vieții erai acum 25 de ani? Care erau visurile tale?

Eram în cel mai frumos punct al vieții mele: la început. Descopeream lumea, descopeream peisajul televiziunii. În PRO TV, mi-am întâlnit primul agent, pe Radu Fornea, care m-a convins să cânt. Așa au început proiectele cu K1 și U-nite. Visam însă încă de pe atunci să fac televiziune. 

Ce amintiri frumoase te leagă de perioada când erai în slujba ”Serviciului Român de Comedie” ?

Serviciul Român de Comedie a reprezentat unul dintre proiectele mele de suflet. După separarea grupului Divertis, a reprezentat pentru Toni Grecu, Valentin Darie și noii noștri colegi un alt început. Îmi amintesc și acum prima oară când am pășit pe platourile de filmare organizate special pentru noi. Am petrecut acolo niște ani frumoși, memorabili, de care îmi este foarte dor uneori. 

Mai ții minte serialele, emisiunile tale preferate, de la începuturile PRO?

”Generația Pro”. De departe un fenomen care a impactat puternic generația tânăra din care făceam parte la începutul acelor ani. Apoi emisiunile lui Teo Trandafir. Dacă nu mă înșel, ”Familia Bundy” a fost difuzat pe PRO TV și a fost cu siguranță unul dintre serialele mele preferate.

Un mesaj pentru publicul PRO TV, la un sfert de secol.

La mulți ani, Generație Pro! Ai crescut mare și frumoasă. Îți doresc să ai parte de ani la fel de frumoși în continuare, ani cu sănătate, cu inspirație și fericire!
 

Vezi și: Toni Grecu: ”Când a venit PRO TV, lumea ne-a văzut pe noi și noi am văzut lumea!”




Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune 25 DE ANI DE PRO TV

Articole pentru emisiune 25 DE ANI DE PRO TV

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni