• PRO TV
  • În cele mai noi imagini e photoshopată până la perfecțiune, în realitate și J Lo e o femeie normală. Cum arată de fapt

În cele mai noi imagini e photoshopată până la perfecțiune, în realitate și J Lo e o femeie normală. Cum arată de fapt

În cele mai noi imagini e photoshopată până la perfecțiune, în realitate și J Lo e o femeie normală. Cum arată de fapt

Jennifer Lopez fascinează pe toată lumea cu imaginile pe care le-a făcut publice odată cu lansarea unei noi game din colecția ei de cosmetice, J Lo Beauty.

 
Diva latino tocmai a împlinit 53 de ani și fix în ziua aniversarii a postat un clip de promovare a brandului ei, în care apare complet goală. Apoi fanii au admirat-o și într-un costum de baie întreg, care i-a lăsat celebrul posterior la vedere. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


Cum suntem obișnuiți, asemenea imagini sunt editate până la… perfecțiune. Astfel că diva latino pare că nu are niciun cusur. În realitate însă, în imaginile surprinse de paparazzi, artista pare mai… pământeană :)

Deși nimeni nu poate nega că este absolut spectaculoasă, și Jennifer Lopez se confruntă cu problemele obișnuite, normale, pe care le are orice femeie în ceea ce privește aspectul fizic.


 
Artista are însă un corp atletic, tonifiat, un abdomen cu pătratele și un posterior la care visează milioane de bărbați. 


SURSA FOTO: PROFIMEDIA

Vezi în galeria foto de mai jos diferență dintre Jennifer Lopez de pe Instagram și cea din imaginile surprinse de paparazzi.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni