Imagini spectaculoase din Coreea de Sud, saptamana aceasta, la Maruta

Imagini spectaculoase din Coreea de Sud, saptamana aceasta, la Maruta

Maruta stabileste zilnic, de luni pana vineri, de la 17:30, kilometrul zero al showbiz-ului: in Pache Protopopescu, la PRO TV! Saptamana aceasta, regele romilor, Dorin Cioaba vine La Maruta cu imagini in exclusivitate de la Summitul pentru Pace care a avut loc la Seul.

Temple, palate regale ridicate acum sute de ani si centre comerciale ultramoderne: saptamana viitoare la Maruta vor fi prezentate contrastele spectaculoase vazute de Dorin Cioaba in Coreea de Sud. O echipa e emisiunii La Maruta l-a insotit la Summitul pentru Pace si l-a filmat pe regele romilor in a doua cea mai mare metropola din lume. impreuna cu sotia lui, Sighisoara, el a reprezentat comunitatea roma si, pe langa participarea la conferinta, ei au vizitat obiective turistice si au facut cumparaturi pentru cei dragi, inclusiv pentru catei.

In exclusivitate la Maruta, saptamana viitoare telespectatorii vor vedea si cum Dorin Cioaba a facut un gest romantic: el a prins un lacat ca simbol al iubirii dintre el si sotia lui, intr-un loc vizitat de indragostitii din toata lumea si i-a jurat iubire vesnica acesteia, iar la Palatul Gyeongbokgung si-au facut fotografii si au imbracat costume traditionale. A pierdut deja un pariu cu Maruta din cauza kilogramelor in plus, asa ca regele s-a bazat pe bucataria coreeana de data asta! El a sperat ca preparatele asiatice, cum ar fi caracatita pe bat sau copitele de porc, il vor ajuta sa castige cel de-al doilea pariu cu Maruta.

Vedeti cum l-au impresionat minunile arhitectonice din Seul pe Dorin Cioaba si cum a reactionat la diferentele culturale, in exclusivitate, La Maruta unde Totul e pe bune!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni