• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Imagini exclusive. Adela Popescu și-a botezat cel de-al doilea copil. Cum a decurs evenimentul

Imagini exclusive. Adela Popescu și-a botezat cel de-al doilea copil. Cum a decurs evenimentul

Imagini exclusive. Adela Popescu și-a botezat cel de-al doilea copil. Cum a decurs evenimentul

În acest weekend, Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat cel de-al doilea băiețel, pe micuțul Andrei. Peste 100 de prieteni au fost prezenți la marele eveniment, în cinstea sărbătoritului. 

Botezul lui Andrei a adus împreună familia, prieteni noi, dar și prieteni vechi care toată seara s-au bucurat unii de alții și au depănat amintiri din timpuri frumoase: “Cel mai emoționant la astfel de evenimente este că ne vedem cu oamenii pe care îi iubim, cu toți cei care ne sunt în inima, fie că sunt din trecutul sau din prezentul nostru!”, a povestit emoționată Adela.

Părinții micuțului Andrei  i-au avut alături pe Ruxandra Ion, Cove, Elena Gheorghe, Răzvan și Irina Fodor, Cabral și Andreea Ibacka, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Ada Condeescu și Cătălin Mitulescu, pe foștii ei colegi de la DJ Project, dar și colegii Adelei de la "Vorbește lumea".

Invitații Adelei și ai lui Radu s-au putut bucura de recitalul de suflet pe care l-a pregătit fratele actriței alături de trupa sa: "Bobo mi-a făcut o bucurie uriașă și a cântat la petrecere. A fost prima dată când întreagă familie s-a bucurat din plin, live, de pasiunea lui imensă pentru muzică și de talentul lui de chitarist și solist. Cu toții am dansat și l-am aplaudat de la început până la sfârșit, fie că era o piesă de la Compact sau de la Pink Floyd".



Surpriză serii a fost dedicată părinților Adelei care l-au putut ascultă live cu cele mai cunoscute piese ale sale pe Marian Nistor, cel care le-a bucurat tinerețea cu melodii precum “Domnișoară, domnișoară” sau “Frunză mea albastră”. Nici foștii colegi ai Adelei, DJ Project și Miră nu s-au lăsat mai prejos și au cântat celor prezenți la petrecerea de botez a lui Andrei cele mai cunoscute piese ale lor. Ringul a fost mereu plin, iar pe scenă au făcut pe rând urări și glume la microfon spre deliciul tuturor celor prezenți prietenii Adelei și ai lui Radu: Cove, Cabral și Răzvan Fodor.




Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan din anul 2015. Cei doi mai au împreună un băiețel care se numește Alexandru. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni