• Emisiuni
  • La Măruță
  • Imagini dintr-un Kiev pustiit și atacat! Unele clădiri au luat foc, cele mai multe sunt pustii

Imagini dintr-un Kiev pustiit și atacat! Unele clădiri au luat foc, cele mai multe sunt pustii

Săptămânile de diplomație intensă și amenințările cu impunerea de sancțiuni occidentale asupra Rusiei nu au reușit să-l descurajeze pe Putin, care a adunat între 150.000 și 200.000 de militari de-a lungul granițelor Ucrainei.

Dacă vreți să susțineți oamenii afectați de război din Ucraina, puteți dona în contul Crucii Roșii: RO76BRDE410SV07590484100 (Ron) sau pe site-ul www.crucearosie.ro. PRO TV se alătură și susține campania. 

Joi dimineață, Putin a declarat că a autorizat o acțiune militară pentru a se apăra de ceea ce a spus că sunt amenințări provenind din Ucraina.

Mii de ucraineni, majoritatea femei și copii, au traversat vineri în Polonia, România, Ungaria și Slovacia, când rachetele rusești au lovit capitala Kiev. Bărbaților cu vârsta potrivită de luptă li s-a spus să rămână. La Măruță, Cosmin Stan a comentat tot ce se întâmplă în Ucraina, iar de pe Google Maps s-au arătat imagini dintr-un Kiev aproape pustiu, precum în imaginea de mai sus. Imaginile datează din 25 02 2022.

Vezi discuția purtată cu  corespondentul Știrilor Pro Tv în video-ul atașat acestui material 

A doua zi, pe 26 februarie 2022, Kiev arată ca un oraș încolțit din toate părțile.  Fotografii care circulă pe grupurile de suport ale ucrainienilor arată asta. 

Natasha, 32 de ani, o tânără fugită din Kiev, a declarat pentru protv.ro:

"Eu am fugit de acolo și sunt undeva la țară. La Kiev este însă un iad. La fel și în toate orașele și regiunile principale. Atacurile din aer peste tot, pe uscat... La Kiev, pericolul este constant și peste tot. Oamenii se ascund în subteran. Acum sunt deja lupte pe străzi."

Citește AICI mărturisirile complete ale Natashei, din momentul în care a fugit din Kiev





Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni