• PRO TV
  • Ilie Nastase a implinit 67 de ani. Ce cadou obraznic a primit de la "Happy Hour" si cum a reactionat sotia lui, Brigitte

Ilie Nastase a implinit 67 de ani. Ce cadou obraznic a primit de la "Happy Hour" si cum a reactionat sotia lui, Brigitte

Ilie Nastase a implinit 67 de ani. Ce cadou obraznic a primit de la "Happy Hour" si cum a reactionat sotia lui, Brigitte

"Happy Hour" este integral pe voyo.ro.

Ilie Nastase a implinit vineri, pe 19 iulie, 67 de ani, ocazie cu care echipa “Happy Hour” i-a pregatit o super petrecere.

Fostul tenisman, care a facut o performanta greu de egalat in sportul romanesc si international si a fost numarul 1 mondial in tenis in 1972 si 1973, a avut parte de o multime de surprize, care de care mai spectaculoase.

Initial, Nastase voia sa-si petreaca ziua de nastere la mare, dar faptul ca Brigitte a facut varicela le-a schimbat planurile, asa ca au ramas acasa, alaturi de prieteni si familie.



Primul cadou primit de la “Happy Hour” a fost si cel mai de efect: o ambulanta cu trei asistente foarte sexy, care sa verifice starea de sanatate a lui Nastase si care au si dansat pentru el.

De data asta, nu sunt geloasa! Este ziua lui! Nu ma supar pe el nici azi, nici maine, pentru ca e Sfantul Ilie” a declarat Brigitte, care a stat calma si zambitoare pe un fotoliu, in timp ce asistentele ii luau pulsul sotului sau.

Brigitte i-a facut si ea un cadou memorabil sotului ei: un buchet de 67 de trandafiri si o excursie in Dubai, la Burj Al Arab, in septembrie.

Surprizele nu s-au incheiat aici pentru Ilie Nastase. “La multi ani, tati, te iubim mult!”, i-au urat Emma si Alessia tatalui lor.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni