• PRO TV
  • Ii recunosti doar dupa voce. Barbati celebri fara mustata: Helmuth Duckadam, Vali Vijelie si Petrica Matu Stoian

Ii recunosti doar dupa voce. Barbati celebri fara mustata: Helmuth Duckadam, Vali Vijelie si Petrica Matu Stoian

Ii recunosti doar dupa voce. Barbati celebri fara mustata: Helmuth Duckadam, Vali Vijelie si Petrica Matu Stoian

Trei mustaciosi fara mustata.

Emisiunea "La Maruta" a inscris numele maestrului Radu Beligan in Cartea Recordurilor. Imagini de la eveniment vezi maine, de la 17:30, la ProTV.

Mustatile lor sunt la fel de celebre ca ei si putini si i-ar fi imaginat vreodata fara podoaba lor. Cu toate acestea, iata cum arata trei mustaciosi care au avut curaj sa se rada.

Pe 7 mai, in cea mai draga zi din istoria clubului Steaua, Duckadam si-a tinut promisiunea: si-a dat jos mustata care l-a facut celebru. A promis asta daca Steaua va lua titlul dupa 7 ani. Barbierul eroului de la Sevilla a fost actuala sotie.



"E ca si cum as fi la mare si as face topless. Sa dea Dumnezeu ca in fiecare an sa-mi rad mustata, sa ia Steaua campionatul. Actuala sotie, Alexandra, nu ma cunoaste fara mustata", a povestit atunci Helmuth Duckadam.



Vali Vijelie a fost protagonistul unei farse marca "Maruta", iar manelistul a fost la un pas sa puna BGS-ul pe echipa.

Cu aceasta ocazie Vijelie a aratat ca ii place mai mult cum ii sta fara mustata, din moment ce nu si-a mai lasat-o sa creasca dupa ce a fost ras in direct.



Farseurii lui Maruta l-au trezit din somn pe Vali, sub pretextul ca au venit sa vada daca toti cainii sai sunt deparazitati si sterilizati, amenintandu-l pe manelist ca risca sa ramana fara patrupede.

Vijelie nu a primit prea bine vestea, iar spiritele s-au incins cand acesta a chemat si BGS-ul.



Cantaretul de muzica populara Petrica Matu Stoian este un alt mustacios care a ramas fara podoaba lui faciala la Maruta, dupa ce a pierdut un pariu cu prezentatorul.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni