• Emisiuni
  • La Măruță
  • Horia Brenciu și Codin Maticiuc, dezvăluiri despre Masked Singer România: "Sub acele măști se află niște super vedete"

Horia Brenciu și Codin Maticiuc, dezvăluiri despre Masked Singer România: "Sub acele măști se află niște super vedete"

Horia Brenciu și Codin Maticiuc, dezvăluiri despre Masked Singer România: "Sub acele măști se află niște super vedete"

Mâine, 11 septembrie, de la ora 20:30, începe cel mai spectaculos show de televiziune al toamnei, Masked Singer România.

În show vor urca pe scenă 12 celebrități, care vor intra în pielea unor personaje fantastice. Nimeni nu va ști identitatea acestora, ele fiind nevoite să păstreze acest secret inclusiv față de familie și prietenii apropiați. În fiecare ediție, măștile vor cânta și se vor duela între ele, iar masca ce va strânge cele mai puține aprecieri din partea publicului se va demasca și va părăsi show-ul. 

Horia Brenciu și Codin Maticiuc au fost invitați în emisiunea La Măruță și au dezvăluit mai multe despre show. “Niciodată în 30 de ani de televiziune liberă în România nu am văzut asemenea măști și Codin poate și el sublinia acest lucru. Eu am intrat în acest show puțin îndoit. Am auzit de spectacole cu măști, au mai fost, s-a folosit destul de mult ideea. M-am gândit și eu la asta. Am intrat în platou și a intrat prima mască, m-am dus în necunoscut. Crezi că știi totul despre măști, dar când începe intri într-o lume necunoscută”, a spus Horia.

Și Codin Maticiuc a fost impresionat de ideea acestui show: “Eu sunt tare curios dacă cineva de acasă o să ghicească de la început despre cine este vorba. Vedetele care se ascund sub măști sunt de un calibru pe care nu mi l-am imaginat. Sub acele măști se află niște super vedete ale României.”

Pentru a le testa abilitățile de detective, Cătălin Măruță i-a provocat pe cei doi să ghicească vedetele feminine din imaginile de pe ecran, arătându-le doar părți din corpul acestora. Câștigătorul acestei provocări fost Horia Brenciu.

Vezi mai jos cum și-au făcut intrarea vedetele din spatele măștilor pe platoul show-ului Masked Singer.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni