• PRO TV
  • Helmuth Duckadam, eroul de la Sevilla, la capatul puterilor. Marturiile emotionante ale familiei. VIDEO

Helmuth Duckadam, eroul de la Sevilla, la capatul puterilor. Marturiile emotionante ale familiei. VIDEO

Helmuth Duckadam, eroul de la Sevilla, <span style="color: rgb(255,0,0)">la capatul puterilor.</span> Marturiile emotionante ale familiei. VIDEO

Helmuth Duckadam a trecut peste cea mai grea incercare din viata lui: interventia chirurgicala maraton la bratul drept, dupa un anevrism masiv.

Pacientul, admirat de-o lume intreaga dupa ce-a aparat patru penalty-uri consecutive, s-a trezit din anestezie zambitor si pus pe glume, asa cum este de obicei. Iar doctorii au recunoscut ca operatia care a durat peste 9 ore a fost o adevarata provocare pentru ei.

Initial, chirurgii au crezut ca interventia va dura sase ore, insa au finalizat-o dupa 9 ore si jumatate.

In tot acest timp, o echipa medicala complexa s-a chinuit sa elimine anevrismul masiv de la bratul drept al lui Duckadam. Doctorii au eliminat si doua stent-uri mai vechi, implantate in 2009. Iar noua cale de circulatie a sangelui in brat s-a realizat cu o proteza vasculara tubulara de carbon, pe care Duckadam o va pastra toata viata.

Si pentru sotia lui Duckadam, cele 9 ore si jumatate de asteptare in fata salii de operatie au fost mai lungi decat 9 zile. Helmuth Duckadam va intra intr-o perioada de recuperare de cateva saptamani.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni