• Emisiuni
  • La Măruță
  • Gina Chirilă, mărturii despre viața de fotomodel: "Mi s-au pus droguri în băutură și am fost la un pas să fiu răpită"

Gina Chirilă, mărturii despre viața de fotomodel: "Mi s-au pus droguri în băutură și am fost la un pas să fiu răpită"

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au fost invitați în platoul emisiunii La Măruță. Gina a povestit o serie de întâmplări incredibile prin care a trecut și a tras un semnal de alarmă pentru toate tinerele care visează la o carieră în modelling.

Gina a dezvăluit că a trecut prin momente cumplite în cariera sa de model și a subliniat că există câteva pericole pe care cele care visează la podiumurile naționale și internaționale trebuie să le ia în serios. 

"E foarte important să ai inteligență emoțională, din punctul meu de vedere, să poți să te descurci în situațiile astea, pentru că ele se întâmplă, sunt reale. Aveam colege care aveau 14-15 ani, care au trecut prin aceleași încercări ca și mine, poate prin unele mai grele. Nimeni nu te obligă să faci ceva în industria asta, dar te manipulează cumva încât nu mai știi ce să faci exact”, a spus Gina. 

Gina a mărturisit că, la rândul său, a fost la un pas să cadă pradă unui individ care i-a strecurat în băutură substanțe interzise, având intenția de a profita ulterior de incapacitatea sa de a se apăra. Din fericire, fotomodelul a realizat ce i se întâmplă și a acționat la timp. "Mi s-au pus droguri în băutură, în club. Noroc că am știut cum să gestionez situația. M-am dus acasă, altfel nu știu ce s-ar fi întâmplat.Fiind o fată care nu consumă așa ceva, am simțit că nu prea mai sunt eu", a relatat vedeta.

La finalul confesiunii șocante, Gina a oferit un sfat tinerelor care consideră că viața de model este una roz și lipsită de griji sau pericole. „Deși pare o lume perfectă, dacă nu ai grijă de tine și nu știi să te descurci în situațiile astea, e grav ce se poate întâmpla. Nu recomand să începi de la o vârstă fragedă”.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni