Giani Kiriță, răspuns după ce Alex Bogdan „l-a amenințat” la TV

Giani Kiriță și Cornel Palade au fost invitați în platoul „La Măruță”, acolo unde au dezbătut unele dintre cele mai importante momente din show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Iată ce a spus sportivul, după ce în urmă cu câteva zile Alex Bogdan l-a „amenințat” la TV!

Cornel Palade și Giani Kiriță sunt foarte buni prieteni și departe de camerele de filmat. Cei doi s-au înțeles foarte bine în competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, loc în care actorul și-a arătat admirația pentru sportiv, lăsându-l să câștige proba eliminatorie. Astfel, fostul jucător de fotbal și-a continuat parcursul în competiție, iar Cornel Palade a plecat acasă. 

Acum, ambii au fost invitați în platoul „La Măruță”, acolo unde au oferit mai multe reacții la cele mai interesante momente din show. Mai mult decât atât, moderatorul emisiunii i-a arătat lui Giani Kiriță un videoclip cu Alex Bogdan, care îl „amenință”. Deși toată lumea a crezut că actorul își dorește o luptă unu la unu cu sportivul, lucrurile stau cu totul diferit.

Giani Kiriță a explicat faptul că Alex Bogdan glumea în momentul în care l-a amenințat. Mai mult, cei doi au o prietenie strânsă, despre care nu foarte multă lume știe.

„E foarte serioasă treaba. Cu Alex vreau să cred că am legat o prietenie frumoasă. El este un actor foarte bun și mi-a zis că el o să facă asta: că o să mă amenințe la televizor. E glumă pentru că noi am fost prieteni acolo și suntem în continuare”, a declarat Giani.

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni