• PRO TV
  • George Piștereanu, din serialul VLAD: „Abia aștept să văd primul episod”

George Piștereanu, din serialul VLAD: „Abia aștept să văd primul episod”

George Piștereanu, din serialul VLAD: „Abia aștept să văd primul episod”

Mai sunt patru zile până când cel mai așteptat serial al momentului ajunge la PRO TV. VLAD, o superproducție marca PRO TV, are parte joi seară de un eveniment de gală.

George Piștereanu, care joacă în VLAD rolul unui bodyguard dur pe nume Tibor, a declarat la evenimentul de lansare a serialului că nu a văzut încă nici o secvență din serialul care se lansează pe 25 februarie la PRO TV.

„Abia așteptăm să vedem primul episod, fiindcă nu am văzut nimic încă. A fost un lucru care nu mi s-a mai întâmplat, să filmez vreme de 6 luni. A fost greu, dar a fost și frumos”, a spus Piștereau pe covorul roșu. Actorul a fost însoțit de colega sa de platou Victoria Raileanu.

Evenimentul de gală de joi seară din în Capitală este transmis în direct pe pagina de Facebook a serialului VLAD, pe canalul oficial de YouTube al PRO TV și pe platforma www.protvplus.ro.

Serialul VLAD debutează luni, 25 februarie, la PRO TV, la ora 20.30. Citiți mai multe știri despre actorii din distribuția serialului VLAD pe site-ul vlad.protv.ro, pagina de Facebook și Instagram. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni