• Emisiuni
  • La Măruță
  • George Mihăiță, povești din culisele Clanul. Care este motivul pentru care Anghel Damian i-a propus rolul lui Tătuțu

George Mihăiță, povești din culisele Clanul. Care este motivul pentru care Anghel Damian i-a propus rolul lui Tătuțu

George Mihăiță, care îl joacă pe Tătuțu în „Clanul”, și regizorul serialului, Anghel Damian, au povestit în emisiunea La Măruță despre întâmplări amuzante și emoționante din timpul filmărilor. 

„Eu după atâta experiență, de când am început meseria asta...Dacă eu am succes cu personajul pe care îl interpretez, în foarte mare parte îi datorez asta Liei Bugnar. I-am spus că o iubesc. Scenarista, alături de Anghel Damian. Pentru că dacă nu ai o scriitură foarte bună...tu știi, eu am refuzat multe lucururi pentru televiziune”, spune George Mihăiță. 

Anghel Damian a spus că este mândru că lucrează cu cei mai buni actori. 

„Un regizor asta trebuie să facă: el așează niște piese pe o tablă de șah și piesele fac ce știu ele mai bine. Eu am făcut asta împreună cu echipa”.

Cei doi invitați au povestit cum a avut loc prima lor întâlnire, în care au discuta despre „Clanul”.

„Prima noastră întâlnire a fost de fapt un e-mail, în februarie. Noi în mai am început filmările (...) Atenție! De ce m-a ales el pe mine. Unul din motive: tipologia mafiotului iubibil ”, spune George Mihăiță. 

Actorul a mărturisit că a primit cel mai frumos compliment de la colega lui de platou, Carmen Tănase. „Eu sunt fanul tău nr. 1”, mi-a spus. „La cât de mare este ea, a avut generozitatea să-mi spună lucrul ăsta. Astea sunt lucruri care te fac să mergi mai departe cu dragoste. Iubesc echipa asta, se vede că e rodată. O iubesc, pentru că m-au primit ca într-o familie”, menționează actorul. 

Vezi în materialul video de mai sus ce spune George Mihăiță despre dificultatea rolului său. Replica amuzantă care l-a făcut pe Cătălin Măruță să-i pupe mâna lui Tătuțu. 


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni