• Emisiuni
  • La Măruță
  • Gemenele Daciana și Suzana Vlad, povești nespuse: "Am fost foarte speriate. Nici nu știam cum să-i spunem mamei"

Gemenele Daciana și Suzana Vlad, povești nespuse: "Am fost foarte speriate. Nici nu știam cum să-i spunem mamei"

"La Măruță" a continuat cu vizita gemenelor Daciana și Suzana Vlad. Aici, în platoul emisiunii, una dintre "gemenele Maramureșului", Daciana a vorbit despre clipele dramatice prin care a trecut în ultimii doi ani din cauza unui diagnostic pus greșit de medici.

"Acum doi ani am făcut câteva analize și am primit câteva diagnostice care mai care mai grave. Am ajuns și la un neurolog chirurg pentru îndrumări. Problema mea este la ochi și este de origine neurologică. Un medic mi-a spus la un moment dat că aș avea o tumoare pe creier. Un alt medic mi-a spus că s-ar putea să fie vorba despre o schizofrenie. Și atunci am început să îmi pun mai multe semne de întrebare. Doctorii nu erau siguri pe diagnosticele pe care le dădeau", și-a amintit Daciana Vlad.

La rândul ei, Suzana, și-a sprijinit sora cum a știut mai bine: "I-am spus că trebuie să mergem la alt medic. Nu am crezut acele diagnostice prea dure. Apoi, ne-a fost greu să le ținem ascunse de mama. Orice i-am fi zis, ea și-ar fi făcut o mie de gânduri. Și-atunci le-am ținut ascunse pentru o perioadă. Abia după ce am obținut un diagnostic mai bun, i-am spus".

Daciana a mai povestit cum unul din medici a vrut să îi facă o injecție experiment: "Bineînțeles că am refuzat. Din păcate, nu am avut șansa de a cunoaște un medic neurolog bun de la început... (...) Făcând mai multe analize, între timp, am reușit să aflăm cauza. E vorba despre un spasm la ochiul drept pe care nu pot să îl controlez. E ceva pe bază de stres. Urmez și un tratament oferit de doctor. După aceste două luni dacă tratamentul nu răspunde, v-a trebui să încercăm o altă medicație, dar acum sunt bine", a lămurit vedeta.


Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune/Facebook Suzana & Daciana Vlad 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni