• PRO TV
  • Geanina Ilieș, concurent FERMA: " Voi munci din greu si voi face tot posibilul sa fac o bucurie copiilor cu probleme"

Geanina Ilieș, concurent FERMA: " Voi munci din greu si voi face tot posibilul sa fac o bucurie copiilor cu probleme"

Geanina Ilieș, concurent FERMA: " Voi munci din greu si voi face tot posibilul sa fac o bucurie copiilor cu probleme"

Geanina Ilieș este unul dintre cei 18 concurenți care vor să își testeze limitele în noul sezon Ferma. Înainte de a intra în Ferma, abia așteptă aceste sărbători, care o vor găsi în sânul familiei. Aceasta a declarat în exclusivitate pentru noi cum își va petrece sărbătorile, ce va găti pentru Patrick, fiul ei de 12 ani , dar și cum își încarcă bateriile înainte de provocarea vieții sale.

Care sunt planurile tale de Crăciun și Revelion?

Întotdeauna petrec Crăciunul cu familia, nici nu-mi pot imagina să nu am alături oamenii dragi mie. Nici măcar nu contează ce mănânc, atâta timp cât îi am lângă mine. O să petrec Revelionul alături de Patrick la locul lui favorit de joacă, unde se va strânge o gașcă mare de părinți și copiii.

Ce le vei transmite celor dragi, la masă de Crăciun, despre perioada în care vei fi în Fermă?

Sunt o persoană foarte puternică și ambițioasă iar ei toți știu asta, însă în Fermă sunt conștienți că voi trăi ceva diferit. Voi fi singură, fără zâmbetul și prezența lui Patrick, fără părinți. Le voi spune că dorul de ei mă va inspiră și mă va întări. Că indiferent cât de greu va fi să nu se necăjească pentru anumite momente în care mă vor vedea pentru că în viață nu este vorba doar despre lucruri frumoase.  Voi munci din greu si voi face tot posibilul sa fac o bucurie copiilor cu probleme. Când îmi va fi mai greu să știe că mă voi gândi la ei! 

În 2019, 18 concurenți vor intră în Ferma și vor avea parte de aventura vieții lor! Mihaela Rădulescu, prezentatoarea show-ului, îi va urmări îndeaproape și le va fi confident, iar Cristian Bozgan, prezentator Ferma, le va da sarcinile și se va asigura că toți le respectă.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni