• Emisiuni
  • La Măruță
  • Gabriela Lucuțar, povești despre viață și moarte. De ce este supranumită “Regina întunericului”

Gabriela Lucuțar, povești despre viață și moarte. De ce este supranumită “Regina întunericului”

Gabriela Lucuțar, femeie de afaceri de succes, a fost invitată în platoul La Măruță. Telespectatorii au cunoscut-o recent pe patroana de pompe funebre în emisiunea “Mâncare pe care”, difuzată pe Acasă. 

Gabriela Lucuțar are 38 de ani, este căsătorită și are trei copii. Pe lângă firma de pompe funebre, Gabriela deține și o clinică de înfrumusețare. 

Ea s-a ocupat de înmormântările unor personalități ca Ionela Prodan, Sebastian Papaiani sau Ion Dichiseanu și spune că nu există dorință pe care să nu o poată îndeplini la cererea familiei. Gabriela este supranumită “Regina întunericului”. 

“Sunt regină în ceea ce fac! Sunt regina funeraliilor. (...) Acest eveniment îl fac să fie de top. Inmormântarea trebuie să fie de neuitat!”, i-a spus ea lui Cătălin Măruță. 

Gabriela a explicat și ce anume o diferențiază de restul firmelor de pompe funebre. “Fiecare client de-al meu… eu trăiesc ce trăiește familia. Eu sunt acolo să le ofer sprijinul meu emoțional în primul rând. Eu sunt diferită de cei care sunt în branșa asta, a serviciilor funerare. De ce? Pentru că mă ocup cu sufletul în primul rând. Nu fac treaba asta doar pentru partea financiară, ci asta știu eu și știe Dumnezeu. Fac lucrurile din suflet și mă atașez de fiecare caz în parte și nu plec de acolo până nu văd că familia este foarte mulțumită! Omul nu mă plătește pe mine la minut, la oră. Omul mă plătește la serviciu”, a declarat Gabriela. 

Mai multe detalii în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni