• PRO TV
  • Gabriel Liiceanu, despre cartea România, te iubesc!: „Va rămâne un document pentru generațiile următoare”

Gabriel Liiceanu, despre cartea România, te iubesc!: „Va rămâne un document pentru generațiile următoare”

Gabriel Liiceanu, despre cartea România, te iubesc!: „Va rămâne un document pentru generațiile următoare”

Scriitorul și filosoful Gabriel Liiceanu are doar cuvinte de laudă la adresa cărții România, te iubesc, scrisă de jurnaliștii emisiunii de la PRO TV.

Gabriel Liiceanu a comentat în termeni apreciativi apariția volumului semnat de echipa emisiunii România, te iubesc! La evenimentul de lansare a cărții România, te iubesc, de la târgul de carte Gaudeamus, directorul editurii Humanitas a afirmat că lucrarea vine la timp. În Anul Centenarului, adevăratul mod în care putem sărbători Marea Unire de la 1918 este să spunem adevărul.

„E o reverență la adresa lor, la adresa postului de televiziune PRO TV pentru că, timp de zece ani, această echipă a arătat întregii țări care sunt derapajele pe care le trăim în perioada asta (…) În Anul Centenarului, adevăratul mod de a sărbători 100 de ani de la Unire este spunerea adevărului cu glas tare. Asta a făcut minunata echipă a României te iubesc”, a spus scriitorul.

Cartea România, te iubesc! prezintă unele dintre cele mai reușite reportaje și anchete realizate de jurnaliștii emisiunii de la PRO TV în cei zece ani de muncă în echipa România, te iubesc! Fie că urmărești emisiunea ediție de ediție, fie că ai auzit doar de existența ei, volumul de față va rămâne dovadă peste decenii în legătură cu munca titanică depusă de o mână de oameni pentru a schimba mentalități și legi strâmbe în această țară. România, te iubesc! a fost tipărită la editura Humanitas și poate fi cumpărată din librăriile Humanitas.

De mai bine de zece ani, Paula Herlo, Cristian Leonte, Alex Dima, Paul Angelescu, Rareș Năstase și Cosmin Savu se luptă pentru o Românie mai bună, semnalând, în fiecare duminică, derapaje și abuzuri care îți fac ție viața un coșmar.

Ei sunt acei câini de pază ai democrației, despre care ai citit, poate, în cărți, o specie pe cale de dispariție în jurnalismul românesc care sacrifică mai mult decât crezi pentru a schimba lumea ta. 

Citește și: Jurnaliștii care de zece ani îți dau motive să spui „România, te iubesc!”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni