• Emisiuni
  • La Măruță
  • Fuego, nevoit să își amâne din nou concertul din cauza pandemiei. Cu ce și-a ocupat timpul în carantină

Fuego, nevoit să își amâne din nou concertul din cauza pandemiei. Cu ce și-a ocupat timpul în carantină

Paul Surugiu, cunoscut publicului sub numele de Fuego, a vorbit în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță despre modul în care a fost afectat de pandemie, dar și despre momentul care i-a produs cea mai multă suferință.

Paul Surugiu a fost afectat de pandemie și s-a văzut nevoit nevoit să își amâne concertul pentru a patra oară. Cu toate acestea, Fuego, așa cum este cunoscut de către cei care îl îndrăgesc, își păstrează optimismul. Mai mult decât atât, el a declarat că nu s-a plictisit o clipă în perioada carantinei pentru că s-a ocupat îndeaproape de pictură. 

Întrebat despre copilărie, dar și despre momentele dificile, Fuego a declarat că pierderea tatălui l-a afectat profund, însă este recunoscător mamei și bunicii sale pentru modul în care l-au crescut și l-au educat.

"Tata a însemnat foarte mult pentru mine. A plecat mult prea devreme. A avut un preinfarct și a început să fie foarte strict cu tratamentul lui. A plecat la zece ani de la acel preinfarct. Tata a fost un om extrem de deștept, am avut multe de învățat de la el"
, a povestit Fuego. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni