• PRO TV
  • FREE NOW lansează campania "Eroii din stradă" și oferă transport gratuit personalului medical. Află cum te poți implica

FREE NOW lansează campania "Eroii din stradă" și oferă transport gratuit personalului medical. Află cum te poți implica

FREE NOW lansează campania "Eroii din stradă" și oferă transport gratuit personalului medical. Află cum te poți implica

FREE NOW lansează campania "Eroii din stradă", prin intermediul căreia vrea să faciliteze transportul personalului medical și al tuturor persoanelor implicate în lupta împotriva coronavirusului. 

Când facem bine, #nefacembine."Eroii din stradă" este o campanie lansată de către FREE NOW, în parteneriat cu Universitatea POLITEHNICA din București (UPB). Prin această campanie, FREE NOW își propune să faciliteze transportul personalului medical precum și a tuturor persoanelor implicate în organizarea și gestionarea stării de urgență.

Citește și: Spitalul Județean din Suceava primește aparatură și echipamente medicale vitale medicilor și pacienților

În momentul de față, 200 de șoferi parteneri FREE NOW (Clever) s-au oferit voluntari și ies în aceste zile pe străzile din București pentru a-i duce gratuit pe eroii din spitale acasă sau la locul de muncă, feriți de riscul de a circula cu mijloace de transport în comun sau cu propria mașină după o gardă extenuantă.

Cei de la FREE NOW, contează pe șoferii care s-au oferit voluntari să efectueze curse pentru personalul medical și încercă să-i sprijine prin obținerea de sponsorizări pentru a acoperi acest curse sau alte beneficii în natură. 

Astfel că, pentru un număr mai mare de șoferi și un număr mai mare de curse, cei de la FREE NOW au lansat un apel către toți cei care #stauacasă și vor să dea o mână de ajutor.

Cum poți să ajuți

- Ajutor financiar pentru susținerea curselor realizate de șoferi

- Ajutor financiar pentru achiziționarea de produse sanitare pentru efectuarea în siguranță a curselor (dezinfectant, folii protectoare pentru mașini, etc)

- Ajutor în natură (de ex: vouchere carburant)

Ce înseamnă contribuția ta?

-Fiecare avem un rol în această situație de criză. Împreună putem susține sistemul sanitar în aceste momente dificile.

- O oportunitate de comunicare a brandului companiei tale într-un context pozitiv, un câștig în fața clienților.

- Listarea ca Partener principal al proiectului alături de FREE NOW România și Asociația Studenților din Universitatea POLITEHNICA din București.


Vezi și România: Te iubesc, jurnal de fapte bune. Cum ajută echipa PRO TV oamenii vulnerabili 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni