• PRO TV
  • Fotografia care i-a pus în dificultate pe mulți internauți. Toată lumea se întreabă ce este

Fotografia care i-a pus în dificultate pe mulți internauți. Toată lumea se întreabă ce este

Fotografia care i-a pus în dificultate pe mulți internauți. Toată lumea se întreabă ce este

Este un o floare, o ciupercă, un fel de mâncare sau o jucărie?, s-au întrebat mai mulți internauți la vederea unei imagini devenită virală pe Internet. Puțini au fost cei care au dat răspunsul corect. 

Un pescar din Rusia, pasionat de fotografie, a distribuit recent pe contul său de socializare o imagine cu o captură bizară pe care tocmai a pescuit-o din mare. Animalul marin se numește actinie sau anemonă-de-mare. Deși are aspectul unei flori, datorită tentaculelor, actinia este un prădător, care se hrănește cu zooplancton, midii, pești și creveți. 

Aceste animale nu au schelet. Funcția lor de susținere este preluată de cavitatea intestinală. De obicei, ele se găsesc fixate pe stânci și rar ajung în plasele pescarilor. Tentaculele lor au branhii veninoase. Deși anemonele marine sunt în mare parte otrăvitoare doar pentru prada lor, unele specii pot fi un pericol chiar și pentru oameni. Există peste 1000 de specii de actinii. 

La vederea imaginii, unii internauți au găsit o asemănare între animalul marin și personajul Kenny McCormick din serialul de desene animate South Park
 

Sursă foto: Instagram/ rfedortsov_official_account

Vezi și: 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni