• Emisiuni
  • La Măruță
  • Fostul impresar al lui Benone Sinulescu, noi declarații despre starea artistului: “Trebuie operat de urgență”

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu, noi declarații despre starea artistului: “Trebuie operat de urgență”

Ionuț Pavel, fostul impresar al lui Benone Sinulescu, a avut o intervenție în emisiunea La Măruță, acolo unde a dat detalii despre starea de sănătate a îndrăgitului cântăreț. 

"Pot să-ți dau o veste bună și o veste proastă. Vestea bună este că viața lui Benone Sinulescu a fost salvată, vestea proastă e că am ajuns să discutăm cu domnul Arafat, care s-a pus la dispoziția noastră și a încercat să ne ajute cu mai mulți specialiști din România. Cea mai mare problemă este că o arteră care hrănește creierul e astupată în proporție de 80%”, a declarat fostul impresar al lui nea Beni. 

Ionuț Pavel a mai spus că artistul trebuie transferat la Timișoara și operat de urgență, însă soția lui Benone Sinulescu s-ar opune acestui transfer. 

“El trebuie operat de urgență, numai că se încearcă, de 24 de ore, aducerea lui la Timișoara pentru a fi operat, dar soția dânsului se opune. Este a doua oară când dânsa se pune paravan la starea de sănătate a maestrului și nu știu ce să cred”, a mai spus Ionuț Pavel în emisiune.

Contactată telefonic, Elena Sinulescu a declarat că nu dorește să dea detalii presei. “Vă rog să îi respectăm suferința și când va fi cazul și se va face mai bine, atunci o să vorbiți chiar cu el. Deocamdată nu dau nicio relație la presă. Și așa s-au dat informații eronate și eu nu mai doresc să intru în polemici”, a spus soția lui nea Beni. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Fotografii: Agerpres/ Facebook

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni