Fosta soție a lui What's UP iubește din nou. Simina are o relație cu Max, fiul vitreg al lui Andrei Gheorghe

19 Aprilie 2021, 18:53

What's UP și Simina și-au spus adio acum câțiva ani, după mulți timp de când formau un cuplu. Acum, cei doi au o relație de prietenie și și-au refăcut viețile amoroase. Dacă What's UP a expus-o pe iubita lui, Simina a fost foarte secretoasă în privința noii relații.

Invitat în emisiunea La Măruță alături de Katarina, fiica regretatului Andrei Gheorghe, What's UP a dat-o de gol pe Simina, fosta lui soție, care era prezentă în platou. "Katarina a copilărit cu fosta mea soție, familiie lor au fost prietene, mergând mai departe, fratele Katarinei are grijă de fosta mea soție. Max este un tânăr foarte mișto, să-l vedeți cum dă rap", a declarat What's UP.  

Deși s-a scris de mai multe ori în presă că Simina ar avea o relație cu Max, fiul vitreg al lui Andrei Gheorghe, aceasta nu a recunoscut acest lucru. 

Îndemnat de Cătălin Măruță, cel care i-a fost naș la nunta cu Simina, What's i-a cerut iertare fostei lui soții, în direct: "Fosta mea soție, mă bate nașu' la cap, că altfel nu-ți ceream iertare public. Îți cer iertare că ți-am greșit și tu mi-ai greșit, nu trebuie să ne mai ascundem după măscuță, important este că am rămas prieteni, îți doresc să fii fericită. Nu-l mai lua pe nașu' de naș, că e nașul meu."

Vezi mai multe în materialul video de mai sus
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies