• PRO TV
  • Fosta soție a lui Cristi Borcea este de nerecunoscut! Cum arată Alina Vidican la cinci ani după divorț

Fosta soție a lui Cristi Borcea este de nerecunoscut! Cum arată Alina Vidican la cinci ani după divorț

Fosta soție a lui Cristi Borcea este de nerecunoscut! Cum arată Alina Vidican la cinci ani după divorț

Au curs râuri de lacrimi la divorțul din 2016 dintre Alina Vidican și Cristi Borcea, mai ales că blonda a luptat din răsputeri să-și păstreze bărbatul lângă ea. După despărțire, timișoreanca și-a luat copiii și s-a stabilit peste Ocean. 

Anii au trecut, rănile s-au vindecat, iar Alina Vidican este azi transformată total. Deși nu postează imagini pe conturile de socializare și nu a mai avut apariții în media, mama vedetei a „scăpat” câteva fotografii pe Facebook.

Alina și-a serbat de curând ziua de naștere, iar mama ei i-a transmis un mesaj prin intermediul Facebook-ului și a postat câteva fotografii. “La mulți ani fericiți și binecuvântați, Alina, draga mamei!”, a scris Mariana Vidican, care locuiește alături de fiica ei de câțiva ani și are grijă de nepoți. 

În imaginile postate de mama Alinei, fosta nevastă a lui Cristi Borcea pare că radiază de fericire și apare în preajma unui bărbat chipeș, despre care internauții spun că ar fi iubitul ei. 
 

La multi ani fericiti si binecuvantati Alina, draga mami ! ????❤️

Publicată de Mariana Vidican pe Vineri, 26 martie 2021

“Sunteți incredibil de frumoși, parcă sunteți pictați”, “Perechea potrivită!”, “Alina ești atât de frumoasă”, “Wow, ce frumusețe!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate la postare de prietenii și rudele Alinei. Operațiile estetice au transformat-o total pe fosta nevastă a lui Borcea, care poate fi cu greu recunoscută în imaginile postate de mama ei. 

Mai multe imagini cu Alina Vidican în galeria foto de mai jos

Alina Vidican are doi copii cu Cristi Borcea

Alina Vidican a devenit doamna Borcea în 2011 după 8 ani de concubinaj. Blonda i-a dăruit fostului patron de la Dinamo doi copii: un băiețel, pe nume Alexandru, și o fetiță, botezată Gloria. În 2016, cei doi au divorțat, după ce Cristi Borcea s-a îndrăgostit de Valentina Pelinel, femeia care i-a dăruit până acum trei copii. Alina locuiește la Miami și are pe mână mai multe afaceri, printre care și un restaurant cu specific românesc. 

Fotografii: Facebook

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Vezi și VIDEO:




 

 

 

 

 

 

 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni