• PRO TV
  • Florin Pastramă, după ieșirea din Ferma - un nou început: ”Eu am ieșit cel mai câștigat”

Florin Pastramă, după ieșirea din Ferma - un nou început: ”Eu am ieșit cel mai câștigat”

Florin Pastramă, după ieșirea din Ferma - un nou început: ”Eu am ieșit cel mai câștigat”

Florin Pastramă se numără printre finaliștii emisiunii ”Ferma - un nou început”, ocazie cu care a acordat protv.ro un interviu despre toată această experiență. 

Cum a fost fără Brigitte în fermă? Ai stat o săptămână singur.

Mi-a fost foarte, foarte greu fără Brigitte, din toate punctele de vedere. Eram obișnuit să adorm cu ea în brațe, să mă trezesc cu ea în brațe, mi-a lipsit foarte tare. M-a durut sufletul când a plecat, dar eu am rugat-o să plece, avea ceva de rezolvat acasă foarte urgent și abia așteptam să fim iar împreună, să fie iar lângă mine. 
 
Cum a fost experiența aceasta, ”Ferma - Un nou început!”?
A fost ceva unic pentru mine, chiar vreau să-i mulțumesc bunului Dumnezeu că mi-a dat șansa asta. Vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu că am găsit jumătatea sufletului meu, am ieșit cel mai câștigat din tot concursul. Mi-am dorit foarte mult să ajung în finală și aproape am ajuns, singura mea greșeală a fost că n-am știut să pun cifrele la lacăt, pentru că altfel câștigam și în finală. Oricum, premiul îl donam. Nu am făcut asta pentru bani. Am și specificat de la început că eu donam premiul către o casă de copii. Oricum, m-am autodepășit, am ajuns în semifinală, în ultimii cinci și, cu ajutorul lui Brigitte, ultimele săptămâni au fost foarte ușoare pentru mine, deoarece am avut jumătatea sufletului meu lângă mine. 
Eu am ieșit cel mai câștigat. Și cu ce am ieșit? Cu cel mai frumos cadou. Jumătatea mea – Brigitte. 
 
Când a ieșit din fermă, Brigitte a mâncat sushi. Florin, tu ce ai mâncat prima oară?
Pe Brigitte . 
 
Copiii lui Brigitte cum au reacționat față de relația voastră?
M-am atașat foarte tare de copii și ei de mine, nu fac diferența că sunt ai lui Brigitte. Pentru mine, sunt copii, ca și nepoții mei – am cinci nepoți. Mă înțeleg eu mai bine cu copiii decât Brigitte. Brigitte îi ceartă, eu nu pot să-i cert. Eu le iau apărarea tot timpul, îmi place să ieșim cu ei. Din prima clipă când m-au văzut, m-au iubit și au spus că fac parte din familia lor. Colegii fetiței chiar m-au rugat să vin acasă, să facă poze cu mine. 
 
Ce lecție de viață ai primit la ”Ferma - Un nou început!”?
Am aflat că sunt capabil de lucruri pe care credeam că nu știu să le fac. În primul rând, eu nu am spălat niciodată o farfurie și aici nu că am spălat o farfurie, am spălat un camion, plus cratițe arse. M–am descoperit un bărbat din toate punctele de vedere, mai puternic și psihic și fizic, și orice sarcină mi s-a adus, am pus suflet și am dus-o la bun sfârșit cu brio. Chiar m-a lăudat și Mihaela Rădulescu. M-a pus să fac o spumă de albușuri și am făcut-o perfect, am învățat să fac și mâncare, primul lucru - să călesc ceapa, m-a învățat Shakira să călesc ceapa, în al doilea rând - am învățat să prăjesc cârnați, să sparg lemne. M-am descoperit pe mine. Sunt un alt Florin Pastramă.  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni