• PRO TV
  • Fiul lui Marcel Toader o pune la zid pe Maria Constantin: “Îi interzic să mai folosească numele de Toader!”

Fiul lui Marcel Toader o pune la zid pe Maria Constantin: “Îi interzic să mai folosească numele de Toader!”

Fiul lui Marcel Toader o pune la zid pe Maria Constantin: “Îi interzic să mai folosească numele de Toader!”

Maria Constantin a cutremurat showbizz-ul cu declarații șocante despre Marcel Toader, fostul ei soț, care a decedat acum aproape doi ani. Maximilian, fiul regretatului om de afaceri nu a stat pe gânduri și făcut mai multe declarații. 

La aproape doi ani după decesul lui Marcel Toader, Maria Constantin a făcut niște declarații șocante legate de căsnicia cu afaceristul. Cântăreața de muzică populară spune că a fost bătută și înșelată, însă nimeni nu înțelege de ce aceste informații ies la iveală abia acum. Același lucru îl nelămurește și pe Maximilian, fiul lui Marcel Toader, care a decis să rupă tăcerea într-un interviu exclusiv acordat pentru click.ro.

Nu știu de ce nu a făcut aceste declarații în momentul în care s-a despărțit de tatăl meu și nu acum, la aproape doi ani de la moartea lui, având în vedere că în momentul despărțirii a afirmat public că nu a fost agresată fizic de către el! Iar despre faptul ca a fost înșelată în timp ce era la Ferma, eu unul nu știu nimic. Înțeleg dorința de a apărea la televizor și de a povesti trecutul, dar nu înțeleg de ce ai face afirmații negative despre un om mort,care nu se poate apăra! Îi doresc, cu sinceritate, tot binele din lume, să aibă grijă de ea și o rog să aibă respect față de mine, exact cum am respectat-o și eu în toți anii în care a avut o relație cu tatăl meu! Să încheie acest subiect. Îi interzic să mai folosească numele de Toader!”, a declarat Maximilian.

Fiul lui Marcel Toader a mai spus că a avut o reație de respect cu fosta soție a tatălului lui și că nu s-au certat niciodată.

Sursă foto: Instagram Maria Constantin / Facebook Maximilian Toader 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe https://voyo.protv.ro/

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni