• PRO TV
  • Fiul lui Kamara a făcut primul transplant cu celule stem

Fiul lui Kamara a făcut primul transplant cu celule stem

Fiul lui Kamara a făcut primul transplant cu celule stem

Kamara și fosta sa soție se află la ora actuală într-un spital din Turcia, acolo unde copilul lor primește tratament pentru afecțiunea de care suferă.

Kamara a participant recent la emisiunea ”Ferma - Un nou început” cu singurul scop de a lupta pentru sănătatea copilului său. După ce a ieșit din competiție, acesta a obținut ajutor, astfel că, la ora actuală, Leon primește tratament specializat în Turcia. 

Citește și: Moment emoționant! Kamara și fosta soție luptă împreună pentru sănătatea copilului lor

Kamara a transmis recent un mesaj emoționant. 

”Încă un pas pentru Leon. Azi, Leon a avut prima intervenție: primul transfer de celule stem. Un prim pas important în drumul lui spre o copilărie normală, una în care să alerge, să exploreze lumea din jurul lui și să descopere bucuriile vârstei lui.

Mulțumim tuturor celor care ne-au fost și ne sunt alături cu un gând, cu o rugăciune și cu o contribuție la cazul lui Leon. Vă dorim tot ce e mai bun”. 

Leon, fiul lui Kamara, are cinci ani și este diagnosticat cu tetrapareză spastică, la scurt timp de la nașterea sa. La ora actuală, Leon se folosește doar de un braț, cântărește 10 kilograme și are nevoie de supraveghere permanentă.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni