Finaliștii Vocea României, emoții înainte de ultima ediție a show-ului

Cei patru finaliști ai concursului Vocea României au fost invitați în platoul lui Cătălin Măruță pentru a vorbi despre următoarea ediție a show-ului! Competiția se apropie de final, iar Iulian Nunucă, Andra Botez, Teodor Debu și Winael Baldus au mari emoții!

Vineri seară la ora 20:30 începe finala Vocea României, sezonul 10! Cei patru finaliști, Iulian Nunucă, Andra Botez, Teodor Debu și Winael Baldus sunt pregătiți pentru momentul decisiv și se pregătesc intens pentru a le transmite celor de acasă cele mai sincere emoții. Vor fi invitați pe măsură, spectacole incredibile și voci pe care le veți auzi și pe viitor!

Toți concurenții au vorbit despre emoțiile dinaintea finalei, dar și despre experiența în sine de la Vocea României. Teodor Debu este cel care a recunoscut faptul că nu are cea mai lucrată voce din concurs, lucru care l-a făcut pe Cătălin Măruță să îl considere pe micul artist un om sincer, asumat și modest:

„Chiar nu mă așteptam. Nu mi se pare că sunt cea mai bună voce de aici, sunt realist. Sunt foarte entuziasmat să cânt în finală!”, a spus Teodor Debu. 

VEZI ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS MATERIALUL COMPLET

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni