• PRO TV
  • Fiica lui Alex de la trupa Zero – fan inrait Andra!

Fiica lui Alex de la trupa Zero – fan inrait Andra!

Fiica lui Alex de la trupa Zero – fan inrait Andra!

A inceput sa cante de mic si nu ar putea sa traiasca fara muzica. In prezent este unul dintre cei mai apreciati tobosari din Romania, face parte din bandul emisiunii La Maruta si este taticul unei superbe fetite de 1 an si doua luni. Acesta este Alexandru Piscunov, un rocker al generatiei tinere care isi imbina cu succes cariera cu viata de familie si pasiunile lui, pe care nu le neglijeaza. 

Si-a inceput viata artistica la numai 12 ani, cand a inceput sa cante la chitara, facand echipa cu colegul sau de trupa, Vlad, iar la 16 ani si-a descoperit atractia pentru tobe facand astfel trecerea de la un instrument la altul. Timp de 11 ani a facut dansuri populare, insa, a fost nevoit sa renunte deoarece nu mai avea suficient timp pentru muzica, pe care nu si-a dorit niciun moment sa o lase pe planul secund. 

Pe langa mare lui pasiune care nu mai este un secret pentru nimeni, Alex incearca sa imbine cat mai placut toate lucrurile pe care le face, asa ca, atunci cand timpul ii permite, merge pe munti cu motocicleta si face trasee de enduro ori de cate ori are ocazia. Ultima data cand a facut acest lucru a plecat de la Comarnic si a ajuns la Brasov traversand Carpatii “pe varfuri” in aproape 8 ore. Si, pentru ca iubeste muntele si activitatile specifice montane, vara merge cu cortul impreuna cu prietenii si familia, iar iarna se relaxeaza la ski.

Insa cea mai importanta ocupatie a tobosarului de la Maruta este cea de tatic datorita careia se simte un om implinit, fiind incarcat de fericire atunci cand se afla alaturi de “fetele sale”, dupa cum declara chiar el: “Este un sentiment incredibil, incomparabil cu altceva, un sentiment pe care nu ai cum sa il povestesti cuiva, trebuie simtit :) Regret doar ca am asteptat atat pana sa fac asta :)”. Fetita sa, Elena, este o minune pentru el si iubita sa, Madalina. Amandoi sunt fascinati de cea mica si de postura de parinti, si raman muti de uimire cand vad cat de inteligenta, pozitiva si energica poate fi la doar un an. Cea mica le anima viata celor doi, rade mereu, se joaca, merge, danseaza si chiar da semne ca ar urma cariera tatalui, folosind elementele de percutie pe care le gaseste prin casa, astfel bucurandu-si parintii cu fel de fel de sunete. Artista ei preferata este Andra, iar in momentul in care aude o melodie a cantaretei incepe sa danseze si sa gangureasca plina de bucurie.

Alex si Madalina sunt absolut indragostiti de Elena si se bucura de fiecare clipa petrecuta impreuna, pastrand amintiri si lucruri de-ale celei mici de la diferite varste, pe care le colectioneaza astfel incat sa isi aduca aminte peste ani momentele frumoase ale copilariei.

Alex poate fi vazut impreuna cu trupa Zero si fetele de la RedBlonde, de luni pana vineri de la 17:30, La Maruta.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni