• PRO TV
  • Ferma vedetelor ridica simtul umorului la un alt nivel cu Cosmin Natanticu si Catalin Neamtu

Ferma vedetelor ridica simtul umorului la un alt nivel cu Cosmin Natanticu si Catalin Neamtu

Ferma vedetelor ridica simtul umorului la un alt nivel cu Cosmin Natanticu si Catalin Neamtu

Monica Barladeanu si Nea Rata sunt pregatiti sa faca fata avalanselor de glume pe care le vor face Cosmin Natanticu si Catalin Neamtu la Ferma vedetelor! Cei doi prieteni au acceptat provocarea de a renunta la confortul de acasa si la tehnologie pentru experienta unica de a trai timp de trei luni in conditii de viata ca acum 100 de ani.

Cosmin Natanticu are o cariera de invidiat in stand-up comedy si este capitan de echipa in show-ul  Pe bune?!, unde da raspunsuri traznite la cele mai neobisnuite intrebari. Cat de pe bune vede participarea la Ferma vedetelor, spune chiar el: „In legatura cu plecarea mea la ferma pot sa spun ca sunt emotionat si nerabdator! In acelasi timp, imi fac tot felul de ganduri si scenarii in cap despre  cum o sa fie acolo, dar cred ca totusi cel mai bine am sa las lucrurile sa se intample si ce o fi sa fie...aia e, fara prea mari asteptari. Pot sa spun cu siguranta ca o sa fie o experienta cel putin interesanta. Sunt convins ca daca nu acceptam sa merg la aceasta emisiune, nu cred ca aveam o alta ocazie de acest gen! Eu plec cu gandul de a rezista cat mai mult, iar daca am sa si castig pentru mine e un bonus!”.

Catalin Neamtu este un expert in show-uri de improvizatie, iar acest lucru demontreaza se poate descurca cu usurinta in orice fel de circunstanta. Cu o minte strategica si un simt al umorului foarte dezvoltat, Catalin este nerabdator sa faca parte din Ferma vedetelor: „Pentru un om care s-a nascut si a crescut in Bucuresti, fara rude si vacante petrecute la tara, Ferma vedetelor este o mare provocare. Mi-au placut intotdeauna povestirile celor care au copilarit la tara si uneori mi-as fi dorit sa am si eu posibilitatea sa traiesc ca ei. Consider ca la ferma voi trai foarte condensat ce as fi putut trai in copilarie si adolescenta la tara. Ma simt pregatit pentru aceasta noua experienta, imi doresc sa raman cat mai mult in concurs si sa merg pana la capat alaturi de colegul si prietenul Cosmin Natanticu. Sunt convins ca ma voi intoarce cu un numar substantial de kilograme in minus. Imi place sa lucrez echipa si voi fi un coleg bun. Nu sunt conflictual in relatii si in conditii de stres si voi incerca sa transform acest aspect intr-un atu. D-abia astept sa vad ferma si sa ne apucam de treaba si sa-i cunosc si pe ceilalti participanti!”.

Sezonul al treilea Ferma vedetelor le va aduce telespectatorilor munca la dublu si distractie la greu, in curand, numai la PRO TV.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni