Feli Donose, declarații suprizătoare în emisiunea La Măruță. Artista a recunoscut că a apelat la terapeut: "Am obosit"

19 Februarie 2021, 17:26

Citeste mai mult despre: Feli Donose, La Maruta,

Simpatica cântăreață Feli, cea care părea că le-a desenat pe toate în creioane colorate, a venit pe canapeaua lui Măruță și a admis că deși ea era cea care îndemna să dăm timp timpului... nu a mai putut să ofere din timpul ei!  

Ce fază nașpa am avut o vreme. Toată pandemia am zis că sunt bine, dar m-a afectat: dorul de scenă. M-am trezit într-o realitate a mea, în care am văzut că lumea nu o să fie mai bună, ci o să fie opusul”, a spus Feli, comentând o parte dintre mesajele pe care le-a postat pe contul ei de Instagram în ultima vreme.

Și eu m-am făcut mai rea... nu mai spun DA la orice doar ca să nu supăr pe careva. Din nevoia de a fi iubită, din nesiguranță. Dar m-a obosit foarte tare și mi-am scos masca acum”, a completat ea. Ce a declanșat totuși această schimbare în viața vedetei? 

Răspunsul l-a oferit tot ea: ”Mi-am zis că ar trebui să fiu un exemplu de realitate într-o lume care se pictează reală, dar este falsă. Am ales să le arăt oamenilor care mă urmăresc... că suntem la fel! Am obosit să fiu pe placul tuturor și asta m-a făcut foarte nefericită”.

Deși a admis că a avut un terapeut, în viața ei au contat foarte mult prietenii: ”Am făcut o curățenie, am rămas doar cu prietenii adevărați. Decât să dau o energie grea copilului meu, mai bine așa. Trebuie să o faci, dar nouă ne place viața toxică”. Concluzia discuției a fost că această perioadă a fost, în fapt, o eliberare, o revenire la cea care era înainte de celebritate: ”Simțeam că oamenii îmi transmiteau – nu trebuie să mai fii fericită”.

De luni, Cătălin Măruță revine, live, zi de zi, de la ora 15:00 cu noi interviuri și declarații în exclusivitate și cu momente care fac ziua să fie mai bună! 


FULLSCREEN
Feli Donose, declarații suprizătoare în emisiunea La Măruță. Artista a recunoscut că a apelat la terapeut: "Am obosit"
  • /


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies