• PRO TV
  • Făcea furori în trupa Sexxy, alături de Claudia Pătrășcanu. Julia Jianu, de nerecunoscut!

Făcea furori în trupa Sexxy, alături de Claudia Pătrășcanu. Julia Jianu, de nerecunoscut!

Făcea furori în trupa Sexxy, alături de Claudia Pătrășcanu. Julia Jianu, de nerecunoscut!

Julia Jianu s-a făcut remarcată că membră a trupei Exotic, alături de Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu. Ulterior, în urma dezmembrării formației, aceasta a rămas alături de Claudia sub denumirea Sexxy. 

Deși a încercat și o carieră solo, nu a avut atât de mult succes ca în anii 2000. Julia este în continuare activă pe plan muzical, dar și pe rețelele de socializare.

În vârstă de 43 de ani, Julia Jianu arată total diferit față de cum o știam în … perioada ei de glorie :) Cântăreața este blondă, cu părul lung și este într-o formă fizică de excepție.  

În ultimii ani, Julia a apărut în presa mondenă mai mult cu schimbările din viața sa personală: aceasta a divorțat de soțul său după 17 ani de relație, iar în prezent este într-o nouă relație.

De curând, și fosta sa colega de trupă, Claudia Pătrășcanu, a anunțat că divorțează de soțul său, Gabi Bădălău.

Sătulă de infidelitățile soțului, aceasta s-a hotărât să facă totul public: vedeta îl acuză de umilință, abuz emoțional, minciuni și jigniri. 

Fosta cântăreață, care s-a retras din lumea mondenă, este mama a doi băieți. 

“După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni... Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an,cât într-o sută! ! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. Lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște, restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “soțul”... Și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime!”, a scris Claudia Pătrășcanu pe Facebook.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni