• PRO TV
  • EXCLUSIV Tujamo, la UNTOLD 2018: „Voi continua să vin în România în următorii 10-20 de ani”

EXCLUSIV Tujamo, la UNTOLD 2018: „Voi continua să vin în România în următorii 10-20 de ani”

EXCLUSIV Tujamo, la UNTOLD 2018: „Voi continua să vin în România în următorii 10-20 de ani”

Matthias Richter (Tujamo) n-a provocat un cutremur la Cluj-Napoca, dar și-a ținut fanii în priză în a doua zi de UNTOLD 2018. Producătorul de muzică electro house a dezvăluit în exlusivitate pentru PROTV.RO care sunt motivele pentru care continuă să vină în România.

Tujamo (30 de ani) e unul din artiștii de casă ai festivalului UNTOLD. A fost la Cluj-Napoca încă de la prima ediție și va continua să vină și în următorii 10-20 de ani, dacă va fi invitat. Explicația este simplă: publicul român îi transmite o energie pozitivă, care îl ajută să evolueze la capacitate maximă.

„Mulțimea este extrem de interactivă, toată lumea îmi scrie acum pentru UNTOLD-ul de anul viitor. Iar asta este atât de inspirațional. Tu aduci energie, dar o primești înapoi de la ei. Iar ăsta e cel mai frumos lucru pe care îl poți primi. Întotdeauna, când plec din România, sunt ceva de genul: ok, trebuie să fac ceva nou, trebuie să fac ceva special”, a declarat DJ-ul pentru PROTV.RO, înainte să urce pe scenă.

Germanul, care a fost însoțit de iubita lui la Cluj-Napoca, a spus că se pregătește temeinic pentru fiecare prezență la UNTOLD.

„Mă gândesc cu câteva zile înainte, pentru că este un moment special pentru mine. Aleg niște track-uri și știu că publicul e atât de bun încât această piesă va merge”, a completat Tujamo.

Iată mai jos interviul complet!

Tujamo s-a lansat în muzică la vârsta de 17 ani, când iubita lui l-a înscris, în secret, la un concurs de mixat muzică. A câștigat acel concurs, iar atunci și-a dat seama că are potențial, nu doar un vis fără fundament. Primul său hit a apărut în 2011 (piesa Who), realizat în colaborare cu Plastik Funk. A colaborat cu Fedde le Grand, Tiesto, Steve Aoki și Chris Lake, muzicieni de la care s-a inspirat la începutul carierei. În 2017 a ocupat locul 46 în topul celor mai de succes DJ din lume.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni