• Emisiuni
  • La Măruță
  • EXCLUSIV Interviu cu Simona Halep la 12 ani de La Măruță: "Nu visam să ajung numărul 1 mondial"

EXCLUSIV Interviu cu Simona Halep la 12 ani de La Măruță: "Nu visam să ajung numărul 1 mondial"

EXCLUSIV Interviu cu Simona Halep la 12 ani de La Măruță: "Nu visam să ajung numărul 1 mondial"

Astăzi, în platoul La Măruță, a fost sărbătoare. Emisiunea a împlinit 12 ani de zâmbete, 12 ani de bucurie, 12 ani plini de divertisment, 12 ani în care Cătălin Măruță și echipa lui au adus în casele dumneavoastră povești emoționante și au reușit să transforme visurile în realitate. 

Simona Halep, campioana de la Roland Garros, i-a acordat un interviu în exclusivitate lui Cătălin Măruță, gazda emisiunii, cu ocazia aniversării a 12 ani de emisiune. Jucătoarea de tenis  a vorbit deschis despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a ajunge la performanța pe care o are acum și, de asemenea, despre lucrurile pe care le face atunci când nu se află pe terenul de fotbal. 

Acum 12 ani, Simona Halep a avut prima apariție la TV în emisiunea lui Cătălin Măruță. 

"A fost un moment special, pentru că a fost pentru prima dată când am mers la o televiziune. Am avut emoții, am văzut ceva imagini. Eram motivată de atunci să câștig și să ajung cât se poate de sus în tenisul mondial. Faptul că m-am mutat la București, chiar în acea perioadă, m-a ajutat tare mult să pot să ajung în circuitul profesionist. Am făcut tot ce am putut. Nu visam, sinceră să fiu, să ajung numărul unu, dar cu muncă s-a putut"

Părinții, cele mai importante persoane din viața Simonei Halep

"Familia este foarte importantă și a fost întotdeauna. Am avut noroc de părinți foarte buni. Nu m-au presat, nu m-au certat niciodată și am fost liberă să- mi fac treaba împreună cu antrenorii mei pe care i-am avut de când am început tenisul. Am avut susținerea lor financiară și emoțională, permanent. A contat foarte mult asta".

Momentele în care a simțit că clachează 

"Aveam 4 ani și jumătate când am început. Niciodată nu am vrut să renunț. Bineînțeles că am avut momente grele și nu știam încotro să o iau și cum o să fie, dar niciodată nu am spus ".

Prietenele cele mai bune ale Simonei Halep

"În tenis, e greu cu prieteniile, să fiu sinceră, pentru că este o competiție permanentă. În România, prietena mea este Irina Begu, mă înțeleg cel mai bine cu ea și vorbim destul de des. Prietena mea cea mai bună este din clasa I și este permanent alături de mine și eu alături de ea.

Telenovele preferate ale Simonei Halep 

"M-am uitat la toate când eram copil, acum nu mai reușesc. M-am uitat la Înger sălbatic, Salome. Mă mai uit la filme, dar nu la seriale, mă prind puternic și nu mă mai odihnesc prea bine și prefer să nu mă uit". 

Vicii și plăceri nevinovate 

"Nu am vicii. Nu-mi plac cluburile, nu stau până tărziu în oraș, am o viață liniștită. Mănânc ciocolată zilnic, nu știu dacă e sănătos, dacă nu e sănătos. Nu mânânc mult, dar mânânc puțin"

Anul acesta, Simona Halep își va petrece sărbătorile acasă, alături de familie. 

"Pe 12 ianuarie plec în China și stau două săptămâni, o săptămână de pregătire și o săptâmână de turneu, ultimul turneul al anului. E un turneu foarte greu,dar merg cu gânduri pozitive", a conchis Simona Halep 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni