• PRO TV
  • Evenimentul monden al anului. Ilie Nastase si Brigitte Sfat au spus "DA" in direct si exclusiv la "Happy Hour"

Evenimentul monden al anului. Ilie Nastase si Brigitte Sfat au spus "DA" in direct si exclusiv la "Happy Hour"

Evenimentul monden al anului. Ilie Nastase si Brigitte Sfat au spus "DA" in direct si exclusiv la "Happy Hour"

O nunta de zeci de milioane de fani, urmarita cu sufletul la gura si de straini.

La inceput, nu le dadea nimeni nicio sansa si parea ca au toate premisele sa se desparta cu scandal.

Se iubesc, insa, ca in prima zi si au avut o nunta ca in cele mai speciale povesti de dragoste, in direct la "Happy Hour".

Spune DA la ProTV! Daca te casatoresti in aceasta vara, fa-o lata! Vei avea o luna de miere cum nici n-ai indraznit sa visezi. Inscrie-te aici!
 

 Fostul tenisman Ilie Nastase si iubita lui, Brigitte Sfat, s-au casatorit civil, luni, la Timisoara. Cununia a fost oficiata de primarul municipiului, Nicolae Robu, iar nasi sunt doi oameni de afaceri din Sibiu, conform unor surse locale.

Ilie Nastase si Brigitte Sfat formeaza un cuplu din anul 2010. Amandoi au mai fost casatoriti. Ilie Nastase are cinci copii din casniciile anterioare, iar Brigitte Sfat, doi copii.

Nadia Comaneci a fost martora la cununia civila, iar printre invitati a fost si Ion Tiriac, bunul sau prieten. “Eu am dormit mai mult cu el in pat decat toate patru nevestele! Sa fie sanatos si fericit” i-a urat miliardarul roman.


 

Ma asteptam sa-mi faca o farsa”, a povestit emotionata proaspata mireasa. “Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi l-a adus in cale, ca sa aiba grija de mine. Din partea lui, cea mai frumoasa declaratie e ca mi-a dat numele lui.” q declarat Brigitte, care a radiat de fericire intr-o rochie simpla, alba, cu un buchet de floarea soarelui.



Ilie Nastase, care adora de obicei sa-si tachineze partenera, s-a multumit de aceasta data sa spuna simplu: “Da, o iau!” la starea civila. Nu s-a putut abtine sa nu faca si o gluma dupa oficierea ceremoniei, cand au venit si cele doua surori ale lui Brigitte sa-l felicite: “Pot sa le iau si pe ele? Le vreau pe toate trei la pachet”, a intrebat el in gluma.



Ce-i drept, pe una dintre surori e aproape imposibil sa n-o remarci. Cristina, sora proaspetei sotii a lui Ilie Nastase, e o blonda cu ochi albastri si alura de papusa Barbie.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni