• PRO TV
  • Eveniment cu oameni de nota 10 pentru 10 ani de La Maruta! Luni, 23 octombrie, totul e posibil La Maruta!

Eveniment cu oameni de nota 10 pentru 10 ani de La Maruta! Luni, 23 octombrie, totul e posibil La Maruta!

Eveniment cu oameni de nota 10 pentru 10 ani de La Maruta! Luni, 23 octombrie, totul e posibil La Maruta!

Luni, 23 octombrie, emisiunea La Maruta implineste 10 ani de LIVE zi de zi si le pregateste telespectatorilor o editie speciala, cu foarte multi invitati, materiale inedite si surprize cat cuprinde.

Pentru ca orice aniversare trebuie sarbatorita asa cum se cuvine, Catalin Maruta si echipa s-au intalnit astazi cu prietenii din presa, jurnalisti care le-au fost alaturi de-a lungul timpului. Catalin a vorbit despre cei 10 ani petrecuti pana acum la PRO TV, dar si despre unele dintre planurile de viitor, a facut dezvaluiri si a pregatit cateva provocari pentru invitatii sai.

Sunt fericit pentru acesti 10 ani din viata mea profesionala si pentru faptul ca in tot acest timp am reusit sa adun peste 10 mii de interviuri live atat cu vedetele din Romania, cat si cu oameni obisnuiti. Sunt mandru ca emisiunea pe care o prezint este cea mai longeviva emisiune live de divertisment, zi de zi, la PRO TV. M-am bucurat enorm ca astazi le-am impartasit colegilor din presa din aceasta experienta si ca mi-au cunoscut echipa, oamenii cu care lucrez zi de zi si care imi sunt alaturi.”, a declarat Catalin Maruta.

Lunea viitoare, de la ora 15:00, telespectatorii vor urmari o editie speciala La Maruta, in care vor vedea un material extrem de amuzant al caror protagonisti sunt Smiley si Catalin – taximetristi prin Bucuresti. Tot luni, Andreei Marin ii va fi testat curajul, iar Andra, actorii din Las Fierbinti, echipa Visuri la cheie si alte vedete din Romania vor veni cu surprize.

Luni, la ora 15:00, Maruta te provoaca sa fii de zece!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni