• PRO TV
  • Eva Longoria, mai sexy ca niciodată! Cum a apărut pe coperta revistei Women's Health

Eva Longoria, mai sexy ca niciodată! Cum a apărut pe coperta revistei Women's Health

Eva Longoria, mai sexy ca niciodată! Cum a apărut pe coperta revistei Women's Health

Eva Longoria și-a impresionat fanii cu cel mai recent pictorial pe care l-a realizat pentru revista Women's Healh. Actrița apare pe coperta publicației într-un top scurt și o pereche de bikini. 

În martie împlinește 47 de ani, însă timpul pare să fi stat în loc pentru Eva Longoria. Actrița celebră pentru rolul din serialul “Neveste disperate” arată fabulos și nu se sfiește să pozeze îmbrăcată sumar. 

Ca să arate așa, Eva Longoria face yoga, sport și are o alimentație sănătoasă. În paginile revistei Women's Health, actrița a vorbit despre rutina ei zilnică. 

Actrița a dezvăluit că face sport cel puțin 60-75 de minute în fiecare zi. Eva adoră antrenamentele cu trambulina și spune că săriturile o ajută să-și mențină picioarele tonifiate.  

Starul hollywoodian a postat un filmuleț de la ședința foto, dar și coperta în care apare super sexy. 

Fanii i-au lăsat numeroase complimente: “Devii tot mai frumoasă odată cu trecerea anilor”, “Vârsta este doar un număr!”, “Mamacita”, “Eva, cât de sexy ești”, “Wow, încântătoare”, “Perfectă”. 

Au fost însă și câțiva cârcotași care i-au transmis vedetei că a abuzat de Photoshop. “Pare că ți-au editat fața!”, “Photoshop!”, “Nici nu te recunosc cu atâta photoshop”, “Frumoasă, dar prea mult photoshop!”, “Ți-au schimbat până și culoarea ochilor”, i-au scris unii dintre urmăritori. 

Eva este căsătorită cu afaceristul Jose Baston din 2016. Cei doi au un fiu, pe nume Santiago Enrique Baston.

Fotografii: Getty Images/ Instagram


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni