Este sau nu însărcinată Iulia Albu? Ce declarații a făcut stilista în emisiunea lui Măruță

06 Aprilie 2021, 17:52

Autor: Alina Popa

Iulia Albu a împărțit internetul în două după ce a postat o fotografie cu burtica de gravidă pe Instagram. În timp ce unii dintre urmăritori s-au gândit că este vorba despre o poză de arhivă, alții s-au grăbit să spună că vedeta așteaptă al doilea copil. 

Stilista a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, pentru celebra rubrică Marțea Neagră cu Iulia Albu. Pentru a spori suspansul, vedeta și-a făcut apariția într-o rochie neagră, extrem de largă, care nu se mula pe talie. 

„Este un caftan. Am vrut să fac o schimbare (…) Nu sunt însărcinată. Am postat o fotografie cu mine de când eram însărcinată cu Mikaela pentru că ea a dorit lucrul acesta. Mi-a spus: mami, vreau și eu să văd o fotografie cu tine de când erai însărcinată cu mine. Și eu am spus ok. Și a spus de ce nu o postezi pe Instagram? Iar eu am postat-o, pentru că ea și-a dorit lucrul ăsta. N-am spus că sunt însărcinată sau ceva. În schimb, voi fi însărcinată. Când? Veți afla într-un episod viitor”, a glumit Iulia Albu.

După ce a clarificat misterul legat de poza în care apare gravidă, criticul de modă a vorbit despre evoluția vestimentară a mai multor vedete din România, printre care și Andreea Esca sau Ștefan Bănică Jr. 

“Pe Bănică l-aș defini în funcție de femeile cu care a ieșit pentru că se spune că de multe ori o femeie poate să influențeze felul în care se îmbracă un bărbat. Și aș împărți evoluția vestimentară a lui Ștefan Bănică în timpul căsătoriei cu Andreea Marin și după căsătoria cu Lavinia Pârva. Ștefan și Lavinia nu sunt sincronizați stilistic din niciun punct de vedere. Ținutele lor n-au nicio legătură una cu cealaltă. Este un lucru foarte prost. Iar el pare tot timpul că și-a încropit ținuta în ultimul moment” , a declarat Iulia Albu. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies