• PRO TV
  • Eric Clapton, efecte adverse severe după vaccinul anti-Covid: „Nu mi-am putut folosi picioarele”

Eric Clapton, efecte adverse severe după vaccinul anti-Covid: „Nu mi-am putut folosi picioarele”

Eric Clapton, efecte adverse severe după vaccinul anti-Covid: „Nu mi-am putut folosi picioarele”

Chitaristul și compozitorul Eric Clapton (76 de ani) a lansat acuzații grave la adresa autorităților britanice pentru așa-numita „propagandă” utilizată pentru încurajarea vaccinării anti-Covid. Muzicianul a dezvăluit ce efecte adverse severe a resimțit după cele două doze de vaccin pe care le-a primit.

Eric Clapton a scris o scrisoare producătorului de film Italian Robin Monotti Graziadei în care i-a mărturisit cât a suferit după ce s-a vaccinat anti-Covid. În epistola citată de revista Rolling Stone, chitaristul a detaliat toate simptomele resimțite după cele două doze administrate la interval de 6 săptămâni. 

Am primit prima doză de AstraZeneca și imediat am avut reacții adverse care au durat 10 zile. Mi-am revenit până la urmă”, scrie Clapton în scrisoarea făcută publică de Graziadei pe contul său de Telegram.

Muzicianul a mai spus că efectele adverse au fost mai pronunțate la cea de-a doua doză.

Reacțiile au fost dezastruoase, mâinile și picioarele mele au fost fie înghețate, fie amorțite ori fierbinți, și în mare parte inutile vreme de două săptămâni. M-am temut că nu o să mai cânt vreodată. Dar propaganda a spus că vaccinurile sunt sigure pentru toată lumea”, a mai spus Clapton. 

Celebrul chitarist a mărturisit că toată viața a fost un „rebel” care s-a ridicat împotriva „tiraniei” și a „autorităților arogante”. Însă, spune muzicianul, crede în compasiune și dragoste, sentimente care vor triumfa.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni