• Emisiuni
  • La Măruță
  • „Era cea mai corectă persoană de acolo”. Ada Dumitru, detalii despre relația cu foștii colegi de la Survivor

„Era cea mai corectă persoană de acolo”. Ada Dumitru, detalii despre relația cu foștii colegi de la Survivor

Ada Dumitru a fost invitată în emisiunea La Măruță, unde a comentat ultimele evenimente din cadrul show-ului Survivor România 2023. Fosta concurentă din tribul Faimoșilor a povestit despre relația cu foștii colegi. 

„Carmen e ultima persoană care ar putea să influențeze.  Eu sunt mai impulsivă, dar Carmen era cea mai corectă persoană de acolo. Noi dacă ne doream un punct de vedere obiectiv, mergeam la Carmen. Ștefi e fată mare, care se descurcă foarte bine. Nu-mi vine să cred că a fost nominalizată. E prima ei nominalizare, de altfel.  Pariez toți banii mei pe Ștefi”, a declarat Ada Dumitru în platoul La Măruță. 

Ada a părăsit competiția Survivor din cauza problemelor de sănătate. În emisiunea La Măruță, a fost întrebată cum se simte în prezent. 

„Durează mai mult, nu e un lucru pe care pot să-l rezolv instant. E vorba de multă grijă, să-mi iau tratamentul. Acum e și o discuție imensă: sunt bune anticoncepționalele, nu sunt bune”. 

Fosta concurentă a spus anterior că s-a confruntat cu dereglări hormonale din cauza condițiile din jungla dominicană.

„În secunda în care nu te mai hrănești cu proteină, nu-ți mai vine ciclul. În ianuarie a venit o tură de ciclu, la toate fetele. Apoi nimic, nimic, la revedere! Eu am ieșit, așa cum știți din cauze medicale. E o problemă la ovare și nu mai puteam. Nu ține de mine. Nu mai puteam să stau la probe, să stau nemâncată. Eu mai voiam să stau. Medicii au considerat că nu mai trebuie să rămân”, a povestit ea.

Află mai multe în materialul video mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni