• Emisiuni
  • La Măruță
  • Emisiunea La Maruta a reusit sa stranga peste 74.000 de euro, in timp record, pentru Denis Pascovici!

Emisiunea La Maruta a reusit sa stranga peste 74.000 de euro, in timp record, pentru Denis Pascovici!

Emisiunea La Maruta a reusit sa stranga peste 74.000 de euro, in timp record, pentru Denis Pascovici!

Dupa ce saptamana trecuta Catalin Maruta a prezentat cazul tulburator al micutului Denis Pascovici, iar echipa emisiunii La Maruta a mers in Franta pentru a filma conditiile dificile in care munceste tatal micutului, fostul campion Cosmin Pascovici, pentru a face rost de banii necesari pentru tratamentul fiului, romanii s-au mobilizat si, in doar 3 zile, s-au strans peste 74.000 de euro pentru baietelul care merita o sansa la viata.

La nici doi ani, Denis suferea prima operatie de cancer pe creier si parea ca s-a vindecat. Dupa ani de chin, suferinta si zeci de operatii, boala a recidivat. In urma unei crize neasteptate, acum doua luni, copilul a fost internat intr-un spital din Romania si a suferit o noua interventie pe creier. 

Tatal baiatului, Cosmin Pascovici, lucreaza in momentul de fata pe un tractor undeva langa Bordeaux si incearca din rasputeri sa faca rost de bani pentru a-si salva fiul si a asigura familiei un trai decent, situatia materiala a acesteia fiind una extrem de grea. Datorita celor care au ajutat, Cosmin se poate intoarce acasa, alaturi de familie in aceste momente dificile. 

Emisiunea La Maruta le aduce telespectatorilor in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 18:00, povesti emotionante de viata si face tot posibilul sa ajute oameni care au nevoie de sprijinul nostru.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni