• Emisiuni
  • La Măruță
  • Emily Burghelea, în platou La Măruță alături de soț și de fetița ei, Amedeea

Emily Burghelea, în platou La Măruță alături de soț și de fetița ei, Amedeea

Emily Burghelea a venit La Măruță alături de soțul ei, cunoscut de public drept "iubitul lui Emily", dar și de fetița ei, Amedeea.

"Iubitul lui Emily" a venit cu mască și cu ochelari de soare, așa cum îl cunosc fanii de pe Instagram și a povestit amuzat cum a aflat Emily că e gravidă. Mai precis, a uitat să mănânce vreo două zile, i s-a făcut rău, a ajuns la urgență și medicii i-au spus că va mai avea un copil. Tot cu umor, a spus că acum, în timpul sarcinii, el are grijă ca soția lui să mănânce, mai ales că "ea întârzie peste tot." Motivul pentru care nu știu încă dacă vor avea băiețel sau fetiță și în ce săptămână e Emily însărcinată e că tânăra...a întârziat la programarea care urma să îi spună toate acestea. La un joc de la Măruță a reieșit că la petrecerea dată în cinstea bebelușului care urmează să vină, Măruță trebuie să se îmbrace în albatru. Iar Măruță a decretat că, bazat pe faptul că la el în platou s-a ghicit mereu cum trebuie sexul unui viitor copil, e foarte probabil ca Emily și iubitul lui Emily să aibă un băiețel.


 

La începutul lui august, în timpul emisiei Vorbește lumea, tânăra a simțit că starea ei nu era cea mai bună și a mers direct la spital pentru a-și face o serie de analize. După ce a postat o poză în care se vedea că este pe perfuzii, Emily a revenit cu o veste surprinzătoare pentru toți cei care o urmăresc: este, din nou, gravidă!
 
În exclusivitate pentru protv.ro, Emily a declarat atunci: ”Am simțit că îmi explodează sufletul de bucurie, am fost în stare de șoc mai bine de 30 de minute, ne doream mult un al doilea copil doar că din cauza programului încărcat din ultima perioadă nu am mai verificat dacă e pe drum sau nu! Suntem în al nouălea cer, și eu și Andrei! Amedea va deveni soră mai mare!”
 



FOTO: CAPTURĂ EMISIUNE/ INSTAGRAM EMILY BURGHELEA 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni