• PRO TV
  • Emilian Oprea, din serialul VLAD, asaltat de admiratoare la evenimentul de lansare a filmului

Emilian Oprea, din serialul VLAD, asaltat de admiratoare la evenimentul de lansare a filmului

Emilian Oprea, din serialul VLAD, asaltat de admiratoare la evenimentul de lansare a filmului

Bad boy Emilian Oprea a pășit foarte încrezător pe covorul roșu, la evenimentul de lansare a serialului VLAD. Actorul a dat primele autografe și ne-a dezvăluit tuturor că e emoționat înainte de prima vizionare a serialului.

Primul episod al serialului VLAD a fost proiectat joi seară și a fost o surpriză chiar și pentru Emilian Oprea, actorul care are un rol de bad boy în producția care ajunge la PRO TV pe 25 februarie.

„Da eu sunt omul cel rău, nu par așa-i? Sunt foarte curios, nu am văzut încă nimic montat. Au mai fost câteva pauze în cele șase luni de filmări. Acum timpul meu va fi dedicat mai mult copiilor și teatrului”, a spus Emilian Oprea. 

Actorul a dezvăluit într-un interviu pentru PRO TV.RO ce a însemnat pentru el să facă parte din această producție impresionantă, filmată la standarde cinematografice. 

Un volum mai mare de muncă. Cumva, când spui șase luni de zile ți se pare enorm, dar trebuie să ne gândim că, totuși, în șase luni de zile, s-au făcut 13 episoade. Am înțeles că un episod va avea o oră și jumătate… Desfășurându-se pe o perioadă atât de lungă de timp, trebuie să fii atent la racorduri, pentru că acum filmez, într-o locație, o secvență din episodul 7, după aceea, următoarea scenă este pentru episodul 13. Ideea e să nu pierzi din personaj, să fii foarte atent, să-ți amintești de unde vii, cu ce pleci. Bine, este o întreagă echipă care are grijă de lucrul ăsta, dar, totuși, din punct de vedere emoțional, trebuie să fii foarte atent”, a spus Emilian.

Serialul VLAD debutează luni, 25 februarie, la PRO TV, la ora 20.30. Citiți mai multe știri despre actorii din distribuția serialului VLAD pe site-ul vlad.protv.ro, pagina de Facebook și Instagram. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni